Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σωκράτης: «Θέλουμε να βάλουμε την Άρσεναλ στις καλύτερες ομάδες της Premier League»

Σωκράτης: «Θέλουμε να βάλουμε την Άρσεναλ στις καλύτερες ομάδες της Premier League»

Δουλεύουμε καθημερινά γι’ αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Φυσικά πρέπει να βελτιωθούμε, φυσικά θέλουμε να βάλουμε την Άρσεναλ στις καλύτερες ομάδες της Premier League»

Μπορεί οι «κανονιέρηδες» να παραμένουν αήττητοι για 11 συνεχόμενα παιχνίδια στην Premier League και 17 συνολικά, ωστόσο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν εφησυχάζει, τονίζοντας ότι η ομάδα βρίσκεται στο 70-80% των δυνατοτήτων της και πως πρέπει να βελτιωθεί περαιτέρω, προκειμένου να επανέλθει στις πρώτες θέσεις του αγγλικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο 30χρονος αμυντικός στην «Independent»: «Είμαστε κάπου στο 70-80% των δυνατοτήτων μας. Πρέπει να βελτιωθούμε στο να μην χάνουμε την μπάλα και στο να τελειώνουμε τις φάσεις και τα ματς. Αυτή είναι η διαφορά, πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και το ξέρουμε.

Δουλεύουμε καθημερινά γι’ αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Φυσικά πρέπει να βελτιωθούμε, φυσικά θέλουμε να βάλουμε την Άρσεναλ στις καλύτερες ομάδες της Premier League».

«Νομίζω πως παίξαμε καλά, ήταν η πρώτη φορά που ξεκινήσαμε με τρεις στο κέντρο της άμυνας. Ξέρουμε πως πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο, αλλά πιστεύω πως ήταν ένα καλό αποτέλεσμα και είχαμε καλή απόδοση στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν οπισθοχωρήσαμε. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να ανταποκρινόμαστε είτε με τρεις, είτε με πέντε, είτε με τέσσερις αμυντικούς», ανέφερε για την διάταξη της ομάδας με 3 κεντρικούς αμυντικούς

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024