Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καμμένος, Βελόπουλος, Καρατζαφέρης και Κρανιδιώτης μαζί στις εκλογές

Καμμένος, Βελόπουλος, Καρατζαφέρης και Κρανιδιώτης μαζί στις εκλογές

«Ο Καρατζαφέρης, ο Βελόπουλος, ο Κρανιδιώτης και η αφεντιά μου» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καμμένος αναφερόμενος στην κομματική συνεργασία, εκτιμώντας παράλληλα ότι υπάρχει «κενό στα δεξιά και συνασπισμός στο κέντρο»

Ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν είμαστε φασίστες, ούτε πατριδοκάπηλοι» και τονίζοντας πως «η χώρα χρειάζεται ηγέτη», ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος ανακοίνωσε την κομματική συμμαχία του με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, τον Κυριάκο Βελόπουλο και τον Φαήλο Κρανιδιώτη.

«Ο Καρατζαφέρης, ο Βελόπουλος, ο Κρανιδιώτης και η αφεντιά μου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος αναφερόμενος στη συνεργασία, εκτιμώντας παράλληλα ότι υπάρχει «κενό στα δεξιά και συνασπισμός στο κέντρο».

Όπως ο ίδιος έχει ομολογήσει κατά το παρελθόν, ο νέος πολιτικός φορέας «Δύναμη Ελληνισμού» θα κινείται δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας και θέλει να δείξει την οικουμενικότητα και τον δυναμισμό της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, το ποσοστό της συνεργασίας, «χωρίς το ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι περίπου στο 12%».

Μιλώντας δε, για τη θέση του επικεφαλής του κόμματος, ο Δημήτρης Καμμένος ξεκαθάρισε πως «αν η δημοσκόπηση δίνει Φαήλο ή Βελόπουλο, θα κάνουμε όλοι πίσω».

Υπενθυμίζεται πως από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ο νέος κομματικός φορέας, έντονη ήταν η ενόχληση και η αμηχανία στο κόμμα του Πάνου Καμμένου, το οποίο στην προσπάθειά του να διασώσει ψήφους, βλέποντας να «βυθίζεται» και στις δημοσκοπήσεις -καθώς από την αλλοπρόσαλλη τακτική του ελάχιστοι είναι οι ψηφοφόροι που έχουν μείνει- εξαπέλυσε επίθεση κατά του κόμματος.

«Η αυλαία σηκώθηκε, οι μαριονέτες αποκαλύπτονται» σχολίαζε ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης, σχετικά με την ίδρυση νέου κόμματος που ανακοίνωσαν οι Τάκης Μπαλτάκος και Δημήτρης Καμμένος. «Ο συνομιλητής της Χρυσής Αυγής, χέρι – χέρι με τον αποστάτη, ετοιμάζονται για την παράστασή τους. Όλοι ξέρουμε ποιος κρατάει τα νήματα» προσθέτει.

«Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από τους Δούρειους Ίππους του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το τέλος τους γνωστό, πολιτικός αφανισμός και ηθικός ξεπεσμός» κατέληγε στη δήλωσή του ο κ. Τοσουνίδης.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024