Επεισοδιακή ήταν η πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησία στον Βόλο, καθώς πολίτες αντέδρασαν στην παρουσία δύο υφυπουργών, του Τάσου Πετρόπουλου και της Κατερίνας Παπανάτσιου, που παραβρέθηκαν σε αυτή.

Μέλη της αντίστοιχης Επιτροπής Αγώνα Πολιτών πραγματοποίησαν διαμαρτυρία κατά της καύσης των σκουπιδιών και  άνοιξαν πανό μπροστά από το πάνελ των ομιλητών, ενώ φώναζαν και συνθήματα.

Κάποια στιγμή οξύνθηκαν τα πνεύματα και ακολούθησαν σπρωξίματα και φωνές.

Ο κ. Πετρόπουλος υποστήριξε ότι αποτέλεσμα της διαμαρτυρίας ήταν να μην γίνει συζήτηση για σοβαρά θέματα με τους πολίτες και χαρακτήρισε απαράδεκτη την παρεμπόδιση του λόγου. Ο υφυπουργός καλούσε τους διαμαρτυρόμενους σε διάλογο, ενώ μέλη του ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν «έξω οι προβοκάτορες», σύμφωνα με την ιστοσελίδα e-volos.

ο υφυπουργός αποκάλεσε προκλητικούς τους διαμαρτυρόμενους και τους κατηγόρησε ότι αυτό που κάνουν είναι φασιστικό. «Θέλουμε στο Βόλο ένα δημοκρατικό μέτωπο στην τοπική αυτοδιοίκηση. Δεν θα ξανάρθει η δεξιά και ο φασισμός, θα κερδίσουμε», ανέφερε μάλιστα.

Πέρα από τις φωνές και τα σπρωξίματα, οι διαμαρτυρόμενοι έκαναν και… διασκευή στο τραγούδι «Τρία παιδιά βολιώτικα».

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.Εδω και τώρα ζητάμε ανάκληση της άδειας της ΑΓΕΤ να καίει σκουπίδια!Δεν θα αφήσουμε κανέναν Υπουργό να μας κοροϊδεύει.

Δημοσιεύτηκε από Επιτροπή ΑΓΩΝΑ Πολιτών Βόλου στις Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018

Γράψτε το σχόλιο σας