Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ουκρανία: Οι Ρώσοι άνοιξαν πυρ κατά πλοίων μας στη Μαύρη Θάλασσα

Ουκρανία: Οι Ρώσοι άνοιξαν πυρ κατά πλοίων μας στη Μαύρη Θάλασσα

Ο ρωσικός στρατός απάντησε με πολεμικά αεροσκάφη στα πολεμικά πλοία της Ουκρανίας που διέσχισαν τα χωρικά ύδατα της Ρωσίας, προσπαθώντας να περάσουν από το Στενό του Κερτς

Το Πολεμικό Ναυτικό της Ουκρανίας κατηγόρησε τη Ρωσία ότι άνοιξε πυρ εναντίον ουκρανικών πλοίων στη Μαύρη Θάλασσα, πλήττοντας ένα πλοίο και τραυματίζοντας ένα μέλος του πληρώματος.

Το πολεμικό ναυτικό της Ουκρανίας έκανε αυτή την ανακοίνωση στη σελίδα του στο Facebook έπειτα από μια ημέρα αυξημένης έντασης κατά τη διάρκεια της οποίας η Ρωσία εμπόδισε τρία ουκρανικά πλοία να εισέλθουν στη Θάλασσα του Αζόφ μέσω του Στενού του Κερτς, τοποθετώντας ένα τεράστιο εμπορικό πλοίο κάτω από μια γέφυρα που ελέγχει η Μόσχα.

Ο ρωσικός στρατός απάντησε με πολεμικά αεροσκάφη στα πολεμικά πλοία της Ουκρανίας που διέσχισαν τα χωρικά ύδατα της Ρωσίας, προσπαθώντας να περάσουν από το Στενό του Κερτς.

Όπως μετέδωσαν ρωσικά ΜΜΕ, δύο αεροσκάφη Su-25 εντοπίστηκαν στην περιοχή κοντά στη Γέφυρα της Κριμαίας που εκτείνεται στο Στενό, ενώ ελικόπτερα Ka-52 πετούσαν πάνω από τα ουκρανικά πλοία.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024