Οι Μπακς επέστρεψαν στις νίκες κόντρα στους Σπερς, μετά την ήττα από τους Σανς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι ο ηγέτης για τα «ελάφια».
Ο Έλληνας φόργουορντ αγωνίστηκε 39 λεπτά έχοντας 34 πόντους με 9 στα 13 δίποντα, 0 στα 3 τρίποντα , 16 στις 20 βολές ενώ μάζεψε 18 ριμπάουντ, μοίρασε 8 ασίστ και είχε 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο στη μεγάλη νίκη των Μπακς με 135-129.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Γεωργιανός Γκόγκα Κικατσεϊσβίλι, ο οποίος θα σφυρίξει Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ δεν είναι η εξαίρεση. Από ποιες χώρες που έχουν κατωτέρου επιπέδου πρωταθλήματα, έφερε ο Λανουά διαιτητές για τα ντέρμπι της Super League