
Όταν η… σεφ Ρένα Δούρου δημιουργεί
Η Περιφερειάρχης Αττικής ενημέρωσε τους φίλους της στο instagram για τα κάστανα που της στείλανε δίνοντας συμβουλές για τον τρόπο μαγειρέματος αλλά και για το κρασί με το οποίο πρέπει να τα συνοδέψουν
Οδηγίες σε όσους θέλουν να μαγειρέψουν κάστανα έδωσε σε ρόλο … σεφ η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.
Η κ. Δούρου ενημέρωσε τους φίλους της στο instagram για τα κάστανα που της στείλανε δίνοντας συμβουλές για τον τρόπο μαγειρέματος αλλά και για το κρασί με το οποίο πρέπει να τα συνοδέψουν.
«Μου έφεραν κάστανα από το χωριό. Μάθετε μπαλίτσα: κάνουμε ένα Χ στην μια πλευρά του κάστανου, τοποθετούμε σε ήδη βρασμένο νερό, αφότου ετοιμαστούν ξεφλουδίζουμε πανεύκολα όσο είναι ακόμα ζεστά. Συνοδεύουμε με κόκκινο κρασί. Bon appétit!» ανέφερε χαρακτηριστικά.
- Δημοσκόπηση: «Κερδίζουν» οι δεύτερες εκλογές σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας – Tι «ψηφίζουν» όσοι σηκωθούν από τον καναπέ
- Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συνόδευσε τον βασιλιά Κάρολο & την βασίλισσα Καμίλα την ημέρα γενεθλίων της Νταϊάνα
- Βενεζουέλα – σεισμός: Σχεδόν 2.300 οι νεκροί, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό
- Στρατιωτικό ελικόπτερο των ΗΠΑ κατέπεσε στην Αραβική Θάλασσα
- Κασσελάκης: Θα αποσυρθεί από την πολιτική αν δεν μπει στη Βουλή το κόμμα του – «Εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους»
- Κρήτη: 6χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο – Αεροδιακομιδή του στην Αθήνα
