Γιατί μετακομίζουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ
Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ μετακομίζουν στην έπαυλη Φρόγκμορ στο κτήμα του Ουίνδσορ της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, στις αρχές του επόμενου χρόνου, ενόψει της γέννησης του πρώτου παιδιού τους την Άνοιξη
Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ μετακομίζουν στην έπαυλη Φρόγκμορ στο κτήμα του Ουίνδσορ της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, στις αρχές του επόμενου χρόνου, ενόψει της γέννησης του πρώτου παιδιού τους την Άνοιξη.
«Το Ουίνδσορ είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος (για εκείνους) και είναι ευγνώμονες που η επίσημη κατοικία τους θα είναι σε αυτό το κτήμα» τονίζεται σε μια ανακοίνωση που εξέδωσαν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ.
Ο Χάρι παντρεύτηκε τη Μέγκαν στο κάστρο του Ουίνσδορ τον Μάιο.
Το νέο τους σπίτι, στο Μπερκσάιρ, στο δυτικό Λονδίνο, αποτελεί μέρος των επίσημων κατοικιών της βασιλικής οικογένειας από τον 18ο αιώνα.
Μετά τον αρραβώνα τους πέρυσι, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ διέμεναν στην έπαυλη Νότινγχαμ στα ανάκτορα του Κένσινγκτον, στο Λονδίνο, όπου ζουν ο αδελφός του Χάρι, ο Ουίλιαμ, η σύζυγός του Κέιτ και τα παιδιά τους, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις.
- Βενεζουέλα: Η Ροδρίγκες καθαίρεσε τον υπουργό Βιομηχανίας, από τους πιο πιστούς στον Μαδούρο
- Μινεσότα: Ερευνα σε βάρος δημοκρατικών για «συνωμοσία» διενεργεί το υπουργείο Δικαιοσύνης
- Οι ΗΠΑ προειδοποιούν για στρατιωτικές δραστηριότητες στον εναέριο χώρο του Μεξικού και της κεντρικής Αμερικής
- Ισημερινός: Αναπτύσσονται 10.000 στρατιωτικοί για την αντιμετώπιση των συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά
- Η απεργία πείνας τελείωσε με την βρετανική κυβέρνηση να απορρίπτει συμβόλαιο 2 δισ. λιρών προς την Elbit
- Το Ιράν δεν είναι πλέον προσκεκλημένο στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια


