Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκινητικός Πετρούνιας: Έκλαιγα από τον πόνο, σκέφτηκα να αποσυρθώ

Συγκινητικός Πετρούνιας: Έκλαιγα από τον πόνο, σκέφτηκα να αποσυρθώ

Ο μύθος των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας αφηγήθηκε την τραυματική του εμπειρία και αποκάλυψε τις σκέψεις απόσυρσης λίγο πριν αγωνιστεί στον προκριματικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τον περασμένο Αύγουστο

Δεν αρκεί το ταλέντο για να διαβείς τα μονοπάτια της καταξίωσης. Ο Λευτέρης Πετρούνιας χρειάστηκε να επιδείξει αξιομνημόνευτη αυταπάρνηση στη διαδρομή του για να γίνει μύθος των κρίκων με αποκορύφωμα τη στέψη του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα (2018) μερικές μέρες πριν χειρουργηθεί στον ώμο για αποκατάσταση της ζημιάς.

Για αυτή την τραυματική εμπειρία -που διήρκησε όλη τη χρονιά- μίλησε στο κανάλι του στο Youtube και αποκάλυψε πως σκέφτηκε ακόμη και το ενδεχόμενο απόσυρσης λίγο πριν εμφανιστεί στον προκριματικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τον περασμένο Αύγουστο. Δεν λύγισε όμως και πορεύτηκε με το ίδιο πρόβλημα μέχρι το Παγκόσμιο. Κι ας «….είχα φτάσει στα όρια νευρικού κλονισμού με όλη αυτή την καθημερινότητα» όπως παραδέχεται.

«Την ημέρα του προκριματικού του ευρωπαϊκού έφτασα σε ένα σημείο να κλαίω από τον πόνο να μην μπορώ να αγωνιστώ και συζητούσαμε μισή ώρα πριν αγωνιστώ το ενδεχόμενο να αποσυρθώ. Έσφιξα τα δόντια, το έκανα. Δεν ήταν μία καλή εμφάνιση για τα δικά μου δεδομένα στον προκριματικό. Έγινε όπως έγινε το Ευρωπαϊκό, κάναμε πέντε μέρες διακοπές, αλλά ο ώμος δεν πήγαινε καλύτερα πήγαινε χειρότερα».

Μάλιστα, το video του Πετρούνια αρχίζει με τον ίδιο να διαπιστώνει (καθ’ ότι είναι σε μετεγχειρητικό στάδιο) ότι «πριν δύο εβδομάδες πανηγύριζα που πήρα το παγκόσμιο και τώρα που βάζω τη μπλούζα μου»

Δείτε το video:

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024