Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Εκτός αποστολής Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Χατσερίντι και Καρέλης

ΠΑΟΚ: Εκτός αποστολής Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Χατσερίντι και Καρέλης

Ο Ελ Καντουρί έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στους οπίσθιους μηριαίους, ενώ Ουάρντα, Χατσερίντι και Καρέλης δεν χώρεσαν στη 18άδα του ΠΑΟΚ για το ματς με την Ξάνθη (24/11, 19:30)

Η ώρα για επιστροφή στην αγωνιστική δράση έφτασε. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (24/11 στις 19:30) την Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε σήμερα (23/11) το πρωί με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει μετά το τέλος της, την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Ακρίτες.

Το πρόγραμμα όπως συνηθίζεται ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση, οι παίκτες δούλεψαν στον τομέα της τακτικής με τον προπονητή, μέσα από διάφορες ασκήσεις, έπαιξαν οικογενειακό διπλό, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις στημένες φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά από καιρό έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και έτοιμους για μάχη, με το ιατρικό δελτίο να είναι λευκό.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έμεινε εκτός αποστολής γιατί είχε τις προηγούμενες μέρες κάτι ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους. Έκανε κανονικά προπονήσεις όλες τις μέρες, αλλά επειδή δεν αισθάνεται 100% συμφώνησαν με τον προπονητή να μείνει έξω ώστε να δουλέψει έξτρα το Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός για την αυριανή (24/11) αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη είναι οι εξής: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς και Άκπομ.

Εκτός αποστολής έμεινε επίσης οι Ουάρντα, Χατσερίντι, Μαλεζάς, Καρέλης και οι τερματοφύλακες Γλύκος και Σιαμπάνης.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024