Στην εξαιρετική άμυνα που έπαιξε ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Ζακ ΛεΝτέι μετά την επικράτηση των Ερυθρόλευκων επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης. Ο νεαρός πάουερ φόργουορντ που πέτυχε 16 πόντους και είχε και 5 ριμπάουντ στο παιχνίδι κόντρα στους Μαδριλένους, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νέα νίκη της ομάδας και έδωσε το σύνθημα για αντίστοιχη συνέχεια.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο άσος των Ερυθρόλευκων:
«Έχουμε ένα σερί πλέον και θέλουμε να το συνεχίσουμε», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε: «Η άμυνά μας ήταν κλειδί. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.