Αντιπαράθεση Σαλβίνι με Ε.Ε.: Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω
Ο γραμματέας της Λέγκα και υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι αναφέρθηκε και πάλι στην αντιπαράθεση της χώρας του με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Ο γραμματέας της Λέγκα και υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι αναφέρθηκε και πάλι στην αντιπαράθεση της χώρας του με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
«Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω. Δεν κάνουμε βήμα πίσω διότι τα χρήματα που περιλαμβάνονται στον κρατικό προϋπολογισμό αφορούν την υγεία και το δικαίωμα στην υγεία δεν μπορεί να θιγεί. Υπάρχει μια συνολική ιδέα για την Ιταλία που αναπτύσσεται», τόνισε ο Σαλβίνι.
Την ίδια ώρα, ο ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε υπογράμμισε ότι, «αν πρόκειται για το συμφέρον των Ιταλών, δεν θα γίνουν υποχωρήσεις». Παράλληλα, όμως, υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση χαρακτηρίζεται από πνεύμα υπευθυνότητας» και πως «δεν υπάρχει καμία υποτιθέμενη ανταρσία κατά των κοινών κανόνων».
Ο Κόντε πρόσθεσε ότι «με την Ευρώπη υπάρχει ένας κοινός στόχος» και αυτός είναι «η καταβολή προσπάθειας για τη μείωση του δημόσιου χρέους».
- Β. Κικίλιας: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τους Έλληνες ως προς τις επιπτώσεις του πολέμου»
- LIVE: Άρσεναλ – Έβερτον
- LIVE: Τσέλσι – Νιούκαστλ
- Υποκλοπές: «Σημαντική η έμμεση ομολογία του Ταλ Ντίλιαν» – Τι λέει ο δικηγόρος των θυμάτων
- Ο Ελ Κααμπί υπέγραψε το συμβόλαιο, θέλει να «υπογράψει» και το πρωτάθλημα
- LIVE: Πανσερραϊκός – Άρης
- Η Βόρεια Κορέα εκτοξεύει πυραύλους στη θάλασσα της Ιαπωνίας
- Super League: Ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας ο Ολυμπιακός – Το υπόλοιπο πρόγραμμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442