Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η UEFA ξεκινάει έρευνα για τις σκηνές ντροπής στο ΟΑΚΑ

Η UEFA ξεκινάει έρευνα για τις σκηνές ντροπής στο ΟΑΚΑ

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι ξεκινάει έρευνα για τα όσα θλιβερά συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο ΟΑΚΑ στον αγώνα της Ελλάδας με την Εσθονία.

Διεθνώς ρεζίλι έγινε για μια ακόμα φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τα ναζιστικά πανό που σηκώθηκαν στο ΟΑΚΑ στον πρόσφατο αγώνα της Ελλάδας με την Εσθονία για το Nations League να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Την Τετάρτη η UEFA επιλήφθηκε επί του θέματος και ανακοίνωσε ότι ξεκινάει έρευνα για τα όσα θλιβερά συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο ΟΑΚΑ.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ενημέρωσε επίσημα πως ο αρμόδιος Ερευνητής θα εξετάσει το σχετικό θέμα, προκειμένου να αποφανθεί αν πρέπει να υπάρξει τιμωρία, αλλά και τι ποινές πρέπει να επιβληθούν για τα όσα συνέβησαν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η Εθνική βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με βαριά τιμωρία, για τη συμπεριφορά μερίδας οπαδών της στον πρόσφατο αγώνα με την Εσθονία.

Η ανακοίνωση της UEFA

Παιχνίδι: UEFA Nations League φάση ομίλων ανάμεσα στην Ελλάδα και την Εσθονία (0-1), που έγινε στις 18 Νοεμβρίου στην Ελλάδα. Ο Επιθεωρητής Δεοντολογίας και Πειθαρχικής της UEFA ορίστηκε να κάνει έρευνα για να δει τα περιστατικά που αναφέρθηκαν στο περιθώριο της αναμέτρησης της Ελλάδας με την Εσθονία στις 18 Νοεμβρίου του 2018.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024