Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στο «σημάδι» του ΠΑΟΚ ο Μπρούνο

Στο «σημάδι» του ΠΑΟΚ ο Μπρούνο

Ο Δικέφαλος παρακολουθεί με ενδιαφέρον την περίπτωση του 24χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού του Ατρόμητου και ετοιμάζει κίνηση για να τον κλείσει.

Τα τελευταία τρία καλοκαίρια οι μεταγραφικές σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο. Μια σχέση που ξεκίνησε επί της ουσίας από την περιπετειώδη μεταγραφή του Λημνιού και συνεχίζεται με τους Περιστεριώτες να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες εκλεκτών μελών του δυναμικού του Δικεφάλου (Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Κουλούρης, Ουάρντα)

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται ο Δικέφαλος να προχωρήσει μέσα στο επόμενο διάστημα ακόμη μία κίνηση, αυτή τη φορά αποκτώντας ποδοσφαιριστή από την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι. Και συγκεκριμένα τον Μπρούνο Φελίπε Σόουζα ντα Σίλβα. Τον 24χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό της ομάδας του Περιστερίου, ο οποίος φέτος αποτελεί έναν από τους βασικούς αγωνιστικούς άξονες της σπουδαίας πορείας του Ατρόμητου.

Η υπόθεση του Μπρούνο, βεβαίως, είναι κατά τι περίπλοκη. Ο Βραζιλιάνος είναι δανεικός έως το καλοκαίρι του 2019 από την αυστριακή Λίντζερ στον Ατρόμητο, με τους κυανόλευκους, ωστόσο, να έχουν μεριμνήσει ώστε στη συμφωνία να υπάρχει μία απολύτως «λογική» οψιόν αγοράς του παίκτη, που λέγεται ότι δεν ξεπερνάει τις 300.000 €. Ποσό που, εφόσον ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να κάνει την κίνησή του, προφανώς και δεν πρόκειται να αποτελέσει πρόβλημα.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα στις θέσεις ξένων, κάτι που σημαίνει ότι η απόκτηση του Μπρούνο πιθανότατα θα αφορά… μελλοντική χρήση. Εκτός κι αν η (αναμενόμενη) αποχώρηση του Ουάρντα και πιθανή ανάλογη εξέλιξη με τον Χατσερίντι ανοίξει κάποια θέση ξένου. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να τεθεί σε ισχύ ακόμη και το σενάριο που κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα, περί 6μηνης επιστροφής του Ουάρντα το Περιστέρι, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει μία ιδιότυπη «τράμπα».

Οπως και να έχει, στον ΠΑΟΚ έχουν ψηλά στη λίστα τους τον ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου, καθώς μετά το πρώτο εξάμηνο της προσαρμογής, φέτος δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε υψηλό επίπεδο. Ενώ αποτελεί και ένα ισχυρό όπλο του προπονητή του στη διάρκεια του αγώνα, καθώς αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της επίθεσης: Στα άκρα, στο «10», ως δεύτερος επιθετικός, ακόμη και ως σέντερ φορ, όπως αγωνιζόταν στην Αούστρια Λουστενάου!

Για την ιστορία, ο Μπρούνο έχει φέτος 10 συμμετοχές με τη φανέλα του Ατρόμητου σε όλες τις διοργανώσεις, με 1 γκολ και 1 ασίστ, αλλά και με τον Κάναντι να τον θεωρεί έναν από τους παίκτες-κλειδιά στη θαυμαστή πορεία της ομάδας του.

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Μπρούνο, αλλά και άλλοι καλοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι στο στρόχαστρο του ΠΑΟΚ, καθώς αποτελεί απόφαση της διοίκησης Σαββίδη να εντάσσονται στο δυναμικό του Δικεφάλου όλοι οι καλοί παίκτες που αγωνίζονται εντός συνόρων. Ή τουλάχιστον αυτοί που κρίνονται τέτοιοι από τους αρμοδίους της ομάδας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024