Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέσσερις νεκροί από πυρά σε νοσοκομείο του Σικάγο

Τέσσερις νεκροί από πυρά σε νοσοκομείο του Σικάγο

Ο δράστης άρχισε να πυροβολεί στον χώρο στάθμευσης, έξω από το νοσοκομείο Mercy, πριν εισβάλει στο λόμπι και συνεχίσει να ρίχνει.

Ενοπλος άνοιξε πυρ σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Σικάγο, σκοτώνοντας αστυνομικό και άλλους δύο ανθρώπους πριν πέσει και ο ίδιος νεκρός κατά την ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία, επεισόδιο που ανάγκασε προσωπικό και ασθενείς να εγκαταλείψουν εσπευσμένα τις εγκαταστάσεις, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Ο δράστης άρχισε να πυροβολεί στον χώρο στάθμευσης, έξω από το νοσοκομείο Mercy, πριν εισβάλει στο λόμπι και συνεχίσει να ρίχνει, αφηγήθηκαν αυτόπτες μάρτυρες σε αμερικανικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ο αστυνομικός Σάμιουελ Χιμένες υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη κατά την επίθεση, ενημέρωσε ο εκπρόσωπος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης του Σικάγο μέσω Twitter.

Δεν γνωρίζουν τα κίνητρα

Ο δράστης είναι και αυτός νεκρός, γνωστοποίησε μέσω του ίδιου ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης το Πυροσβεστικό Σώμα του Σικάγο (σ.σ. στην πυροσβεστική υπάγονται οι υπηρεσίες ασθενοφόρων σε πολλές αμερικανικές πόλεις).

Αξιωματούχοι είχαν αναφέρει νωρίτερα ότι άλλοι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από σφαίρες. Ερευνητής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της Κομητείας Κουκ έκανε γνωστό ότι και οι δύο άνθρωποι αυτοί έχασαν επίσης τη ζωή τους.

Μεγάλη δύναμη της αστυνομίας με δεκάδες οχήματα και πολλά ασθενοφόρα έφθασαν στο νοσοκομείο Μέρσι, ενώ αστυνομικοί έκαναν έρευνα στους χώρους του νοσοκομείου.

Η αστυνομία του Σικάγο δεν έχει κάνει καμιά απολύτως εκτίμηση όσον αφορά τα πιθανά κίνητρα του ενόπλου, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024