Μόσχα : Εντοπίστηκε σορός άντρα σε αεροδρόμιο μετά από αναχώρηση πτήσης για Αθήνα
Τη σορό ενός άντρα εντόπισαν οι αρχές στον αεροδιάδρομο του Διεθνούς Αεροδρομίου Σερεμέτιεβο στη Μόσχα, μετά από την αναχώρηση της πτήσης του Boeing 737 με δρομολόγιο Μόσχα-Αθήνα
Τη σορό ενός άντρα εντόπισαν οι αρχές στον αεροδιάδρομο του Διεθνούς Αεροδρομίου Σερεμέτιεβο στη Μόσχα, μετά από την αναχώρηση της πτήσης του Boeing 737 με δρομολόγιο Μόσχα-Αθήνα.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά την απογείωση του αεροσκάφους με προορισμό την Αθήνα, το πλήρωμα ενημέρωσε τους αρμόδιους για υποτιθέμενη σύγκρουση με ζώο στον αεροδιάδρομο. Στο σύστημα δεν υπήρξε ενημέρωση για την πρόκληση βλάβης και έτσι, το αεροσκάφος δεν επέστρεψε στο αεροδρόμιο.
Οι αρμόδιοι ασφάλειας έσπευσαν να επιθεωρήσουν το σημείο όπου και εντόπισαν μέλη ανθρώπινου σώματος, όπως συμπλήρωσε η πηγή.
Το αεροδρόμιο, εν τω μεταξύ, επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου ενός άνδρα, με εκπρόσωπο να αναφέρει ότι στη διάρκεια της επιθεώρησης βρέθηκαν «ένα ανθρώπινο σώμα, τα ρούχα και τα υπόλοιπα προσωπικά αντικείμενα ενός άνδρα».
Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας ταυτοποιήθηκε. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγή, πρόκειται για πολίτη της Αρμενίας, ο οποίος μετακινούνταν από τη Μαδρίτη στη χώρα του με μετεπιβίβαση στη Μόσχα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ένα δρομολόγιο από την Ισπανία προς τη Μόσχα, ένας άνδρας προκάλεσε φασαρία μέσα στο αεροσκάφος. «Ο άνδρας συμπεριφέρθηκε απρεπώς στη διάρκεια της πτήσης. Το πλήρωμα αναγκάστηκε να καλέσει την ασφάλεια. Αφ’ότου έφυγε από το αεροπλάνο στη Μόσχα, η τύχη του ήταν άγνωστη, δεν πέρασε τα ρωσικά σύνορα», ανέφερε η πηγή.
- Ανακαινίστηκαν και παραδίδονται σε χρήση τα γήπεδα του Δημοτικού Σταδίου Μήλου
- Λαμίν Γιαμάλ: Διακοπές στην Ελλάδα με τη νέα του σύντροφο για τον σταρ της Μπαρτσελόνα (vid)
- Έρευνα: Πώς ο τρόπος που γράφουν οι ηλικιωμένοι μπορεί να αποκαλύψει γνωστική έκπτωση
- Αντιδήμαρχος Αλίμου: Η πόλη δεν είναι ούτε εργοτάξιο ούτε δωρεάν χωματερή ανακαινίσεων
- Emily in Paris: Από την καρτ ποστάλ στη συνάντηση στη Μύκονο – Αγκαλιές, φιλιά, γέλια
- Ευρώπη: Σιωπηλό πραξικόπημα στα σούπερ μάρκετ – Ποιους εργαζόμενους αντικαθιστά η Τεχνητή Νοημοσύνη
- O Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα πριν το Final-4 του πόλο
- Πόρτο Ράφτη: Ληστές ξήλωσαν ΑΤΜ με φορτηγό – Άρπαξαν τις κασετίνες με τα χρήματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 20.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/hari-nandakumar-AusHcg-Sxc-unsplash-1-315x220.jpg)

















![«Therians»: Άνθρωποι που ταυτίζονται με ζώα ζητούν περίθαλψη από κτηνιάτρους – Δεν παίζουν μαζί τους οι κτηνίατροι [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/therians-315x220.jpg)










![Οι δράστες της επίθεσης στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο, μετέδιδαν σε live streaming – Είχαν ναζιστικά σύμβολα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/black-sun-insingia-315x220.jpg)








































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442