Η πανωλεθρία της ΕΠΟ και του Αγγελου
Το πρώτο στοίχημα χάθηκε πανηγυρικά - H Εθνική Ελλάδας επέστρεψε στην ανυποληψία και ο δρόμος για το Euro 2020 γίνεται ακόμη πιο ανηφορικός
Τη δωδεκαετία 2002-14 η Εθνική Ελλάδας του Οτο Ρεχάγκελ αρχικά και του Φερνάντο Σάντος στη συνέχεια βίωσε την πιο επιτυχημένη περίοδο της ποδοσφαιρικής ιστορίας της. Συμμετοχή σε τρεις τελικές φάσεις ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με μια κατάκτηση της κορυφής και μια πρόκριση στα προημιτελικά, καθώς και δύο συμμετοχές σε τελικές φάσεις Μουντιάλ με μια πρόκριση στους «16» του κόσμου.
- Σαλσέδο: «Στον ΟΦΗ έδειξα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου»
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ομπράντοβιτς είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από τον Παναθηναϊκό»
- Η Ρεάλ που θέλει να «δέσει» τον Βινίσιους και η «μαύρη λίστα» του Μουρίνιο
- «Η Τσίβας δίνει 7 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για τον Πινέδα»
- Live streaming: ΠΑΟΚ – Βέστερλο
- Πόποβιτς: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, ο Ολυμπιακός είναι ένας ευρωπαϊκός γίγαντας»
- Τέλος ο Μπόνγκα από την Παρτιζάν – Συνεχίζει σε ομάδα της Euroleague (pic)
- «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το εγώ του κρατάει όμηρο την Πορτογαλία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)


























![Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ff03ceea8899df90e66b614462662777_L-315x220.webp)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442