Nations League: Πώς διαμορφώνεται ο χάρτης της διοργάνωσης
Ποιες χώρες προβιβάζονται, ποιες υποβιβάζονται και ποιες θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 7,5 εκατ. ευρώ στο νεοσύστατο Nations League
Στην League A του νεοσύστατου Nations League δεν υπάρχει προβιβασμός, αλλά πρόκριση στην τελική φάση. Οπότε Αγγλία, Ολλανδία, Πορτογαλία και Ελβετία, ως πρώτοι των τεσσάρων ομίλων, θα διεκδικήσουν 5-9 Ιουνίου το τρόπαιο, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 7,5 εκατ. ευρώ που προσφέρει η UEFA στο νικητή.
Η διοργάνωση της τελικής φάσης ανατέθηκε στην Πορτογαλία, ενώ πριμοδοτούνται όλες οι θέσεις (6,5 εκατ. ο φιναλίστ, 5,5 εκατ. ο 3ος, 4,5 εκατ. ο 4ος).
Από εκεί και πέρα, υποβιβάζονται από τη League A στη League B οι Γερμανία, Ισλανδία, Κροατία και Πολωνία, την ώρα που το αντίθετο δρομολόγιο θα κάνουν οι Δανία, Βοσνία, Ουκρανία, με μια ακόμα θέση να είναι προς διεκδίκηση.
Από την League B υποχωρούν στη League C οι Τουρκία, Βόρεια Ιρλανδία, Σλοβακία και Ιρλανδία, ενώ τη θέση τους θα πάρουν οι προβιβαζόμενες Φινλανδία, Νορβηγία με δύο θέσεις ακόμα να είναι ανοικτές.
Τέλος από τη League C πέφτουν στην τελευταία κατηγορία (League D) οι Εσθονία, Σλοβενία, Λιθουανία και μία ακόμα εκ των Κύπρου ή Μαυροβούνιου, ενώ… προαγωγή από την τελευταία τη τάξει κατηγορία στην αμέσως ανώτερη θα πάρουν οι Γεωργία, Λευκορωσία, ΠΓΔΜ, με μία ακόμα θέση να είναι υπό διεκδίκηση.
- Ίντερ: Ο Μαρότα προανήγγειλε μεταγραφική ηρεμία τον Ιανουάριο
- Τραμπ: Ταϊλάνδη και Καμπότζη αποδέχθηκαν να σταματήσουν τις εχθροπραξίες
- Μονακό – Φενέρμπαχτσε 86-92: Γύρισε το ματς από το -17 και πήρε σπουδαία νίκη στο Πριγκιπάτο
- ΑΑΔΕ: Νέα μείωση του κενού ΦΠΑ στην Ελλάδα – Υποχώρησε 61% σε έξι χρόνια
- H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]
- Πετρούτσι για το NBA Europe: «Το πρότζεκτ έχει ήδη ξεκινήσει»


