Να θέσουμε δύο προαπαιτούμενα, για να δώσουμε τροφή για σκέψη και συζήτηση: Πρώτον, έχετε αρκετούς να σας χαϊδεύουν τα αυτιά, δεν χρειάζεστε άλλον, αφήστε που σε αυτό δεν είμαστε καλοί. Δεύτερον, όσοι γνωρίζουν από μαγικά δεν έχουν παρά να δοκιμάσουν την τύχη τους στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», για να κερδίσουν κάτι. Κι αφού τα ξεκαθαρίσαμε, ας πάμε στην ουσία της… κουβέντας μας.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.