Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εύκολη νίκη της Φενέρ

Εύκολη νίκη της Φενέρ

Το καθήκον της έκανε η Φενέρμπαχτσε καθώς επικράτησε της Νταρουσάφακα με 100-79 και συνέχισε τις υψηλές πτήσεις της στην Ευρωλίγκα.

Την έβδομη νίκη της πέτυχε στην Ευρωλίγκα η Φενέρμπαχτσε, καθώς επικράτησε της Νταρουσάφακα με 100-79 και εντυπωσιακά στην διοργάνωση. Ανώτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι πήρε μια εύκολη νίκη. Κορυφαίοι των νικητών οι Μαχμούτογλου, Ντίξον οι οποίοι πέτυχαν 16 και 15 πόντους αντίστοιχα. Από τους φιλοξενούμενους αυτοί που ξεχώρισαν ήταν οι Έρικ και ΜακΚόλουμ με 17 και 16 πόντους.

Η Φενέρμπαχτσε πριν από την αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα ήταν το φαβορί και το απέδειξε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκε γρήγορα με 7-0. Η συνέχεια ήταν ανάλογη σε όλο το πρώτο δεκάλεπτο με την φιναλίστ της Ευρωλίγκας να τελειώνει την περίοδο προηγούμενη με 25-10. Στην δεύτερη περίοδο, η Νταρουσάφακα έδειξε κάποια αντίδραση αλλά οι Μαχμούτογλου και Λόβρεν είχαν τις απαντήσεις στα καλάθια των φιλοξενούμενων, με την διαφορά να μένει παγιωμένη κοντά στους 10 πόντους. Εν τέλη, οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την Φενέρ να προηγείται με 46-37.

Στο δεύτερο μέρος, η Φενέρ ήταν τόσο σοβαρή όσο έπρεπε για να μην μπλέξει σε μπελάδες, πάρα την αρχική υπεροχή που είχε η Νταρουσάφακα που κατάφερε να μειώσει στους πέντε (50-45). Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κυριάρχησε στο παρκέ και έστειλε πάλι την διαφορά σε διψήφια επίπεδα (68-56) με τη λήξη της τρίτης περιόδου. Στην τελευταία περίοδο η Φενερ συνέχιζε να ανεβάζει την διαφορά φτάνοντας την διαφορά στο +19 (90-71) δυο λεπτά πριν από την λήξη του αγώνα,  και τελικά επικράτησε με 100-79.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024