Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγγνώμη ζήτησε η Κατερίνα Ακριβοπούλου από τους δύο Μητροπολίτες

Συγγνώμη ζήτησε η Κατερίνα Ακριβοπούλου από τους δύο Μητροπολίτες

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους Μητροπολίτες Μεσσηνίας κ.Χρυσόστομο και Πειραιώς κ.Σεραφείμ, που όχι απλώς έχουν δίκιο, αλλά αδικούνται αφού έχουν εκφράσει απόψεις με το αντίθετο περιεχόμενο από αυτό που είπα εγώ και έχει δίκαιο και ο Μητροπολίτης που μιλά για ένδικα μέσα»

Η θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν τα λεγόμενά της κατά των μητροπολιτών ανάγκασαν την δημοσιογράφο Κατερίνα Ακριβοπούλου να αναδιπλωθεί ζητώντας και συγγνώμη. Μάλιστα είπε ότι έκανε λάθος γιατί είχε… πυρετό.

Με τις απειλές των μητροπολιτών Σεραφείμ και Χρυσοστόμου για προσφυγή στη Δικαιοσύνη σχετικά με όσα είπε περί χρυσαυγιτών και ακροδεξιών η κ.Ακριβοπούλου, στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής είπε μεταξύ άλλων: Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους Μητροπολίτες Μεσσηνίας κ.Χρυσόστομο και Πειραιώς κ.Σεραφείμ, που όχι απλώς έχουν δίκιο, αλλά αδικούνται αφού έχουν εκφράσει απόψεις με το αντίθετο περιεχόμενο από αυτό που είπα εγώ και έχει δίκαιο και ο Μητροπολίτης που μιλά για ένδικα μέσα.

Συνεχίζοντας η κ. Ακριβοπούλου είπε ότι όταν αναφέρθηκε στους δύο Μητροπολίτες, είχε στο μυαλό της έναν τρίτο: Τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο που ήταν αξιωματικός της χωροφυλακής επί χούντας». Για να δικαιολογηθεί πάντως, η δημοσιογράφος υποστήριξε ότι χθες ήταν μια δύσκολη μέρα, γιατί τόσο εκείνη, όσο και οι δύο συμπαρουσιαστές της είχαν …πυρετό.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024