Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε δίκη μέλος του «Ρουβίκωνα» για απόπειρα παράνομης βίας

Σε δίκη μέλος του «Ρουβίκωνα» για απόπειρα παράνομης βίας

Σε βάρος του 39χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας. Η δίκη του αναβλήθηκε για τις 28 Νοεμβρίου 2018.

Στο αυτόφωρο μονομελές πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκε ο 39χρονος, ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας». Σε βάρος του 39χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας. Η δίκη του αναβλήθηκε για τις 28 Νοεμβρίου 2018.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε ότι σχηματίστηκε ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 39χρονου ημεδαπού.

«Όπως διακριβώθηκε, ο προαναφερόμενος τηλεφώνησε χθες το βράδυ σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενος αλλοδαπός συλληφθείς την 17-11-2018 στα Εξάρχεια, για επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών και απαίτησε εκβιαστικά από τους αρμοδίους του νοσοκομείου να αποχωρήσουν οι αστυνομικοί – φρουροί, απειλώντας σε διαφορετική περίπτωση με βιαιοπραγίες».

«Διώξτε τους αστυνομικούς γιατί θα σπάσουμε το νοσοκομείο»

«Διώξτε τους αστυνομικούς γιατί θα σπάσουμε το νοσοκομείο» φέρεται να είπε ηγετικό μέλος της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας, σε τηλεφωνική επικοινωνία στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου νοσηλευόταν μέλος τους μετά από τα επεισόδια με αστυνομικές δυνάμεις στη Λ. Αλεξάνδρας, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου. H επικοινωνία, που έγινε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τηλεφωνική σύνδεση που του ανήκε, αποτέλεσε την αφορμή για την προσαγωγή του αργά χθες το απόγευμα από την περιοχή των Εξαρχείων. Λίγο αργότερα μετατράπηκε σε σύλληψη και σχηματίσθηκε σε βάρος του δικογραφία για παράβαση του άρθρου 190 Π.Κ. για Διατάραξη Ειρήνης Πολιτών.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024