
Στην Αγιά Σοφιά ο Χουλτ
Διήμερο ρεπό απολαμβάνουν οι παίκτες της ΑΕΚ και ο Νίκλας Χουλτ πήγε στην Κωνσταντινούπολη και έκανε μια ανάρτηση στα social media με ιδιαίτερο συναισθηματικό συμβολισμό για τους απανταχού ΑΕΚτζήδες.
Το πρωτάθλημα έχει διακοπεί λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων και οι παίκτες της ΑΕΚ απολαμβάνουν το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Νίκλας Χουλτ, αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί κάνοντας μια ολιγοήμερη απόδραση με προορισμό τη γειτονική Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη.
Εκεί ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ, δεν θα μπορούσε να μην επισκεφτεί των Αγιά Σοφιά, μπροστά από την οποία φωτογραφήθηκε με τη σύντροφό του και δεν παρέλειψε να την ανεβάσει στα social media, κίνηση που σίγουρα άγγιξε ευαίσθητες χορδές των φίλων της Ένωσης.
- Ο Ζελένσκι ζητά ενίσχυση της ουκρανικής αεράμυνας μετά τις σφοδρές ρωσικές επιθέσεις στο Κίεβο
- Ρουμανία – Ελλάδα 73-66: «Μπλακ άουτ» στο τέλος και ήττα για την Εθνική
- Πώς μπορούμε να κάνουμε την Τεχνητή Νοημοσύνη ασφαλή για όλους;
- Μουντιάλ 2026: Οι ενδεκάδες του ματς της Ισπανίας με την Αυστρία (pics)
- Ενοίκια και κατοικίες συνέχισαν να γίνονται ακριβότερα το α΄ τρίμηνο 2026
- Θεσσαλονίκη: Οριοθετήθηκαν οι πυρκαγιές σε Βαθύλακκο και Νέα Απολλωνία



