Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μασούρας: «Να δίνει και την ψυχή του όποιος έρχεται στην Εθνική»

Μασούρας: «Να δίνει και την ψυχή του όποιος έρχεται στην Εθνική»

Ο πρωτοεμφανιζόμενος με την Γαλανόλευκη, Γιώργος Μασούρας, δεν μπορούσε να κρύψε τη χαρά του για τη πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική, αναφέροντας πως το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό παρά τα αποτελέσματα.

Ο ακραίος επιθετικός του Πανιωνίου, πήρε από τον Άγγελο Αναστασιάδη την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του στην Εθνική. Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε για τα ανάμεικτα συναισθήματα που του δημιούργησε το ντεμπούτο στην ομάδα που όμως έχασε από τους Εσθονούς με 1-0, αναφέροντας πως στην Εθνική το κλίμα παραμένει καλό μεταξύ των παικτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μασούρα στο Open TV:

«Όπως το είπατε. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Ήμουν ενθουσιασμένος και ήθελα να κερδίσουμε. Να συνδυαστεί αυτή η πρώτη εμφάνισή μου με νίκη. Έτυχε η Εσθονία να κάνει μία ας το πούμε φάση και να βάλει γκολ. Εμείς κάναμε φάσεις αλλά δεν σκοράραμε και φτάνουμε στο να είμαστε στεναχωρημένοι γιατί χάσαμε από υποδεέστερη ομάδα.

Το κλίμα είναι πολύ καλό. Δεν είχα κανένα πρόβλημα προσαρμογής. Εάν συνεχίσουμε έτσι και σε τέτοιο μοτίβο θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Όποιος έρχεται στην Εθνική πρέπει να δίνει και την ψυχή του. Αυτή η ομάδα είναι που κουβαλά μεγάλη ιστορία στις πλάτες της. Έχει πολύ μέλλον.

Έγινε αυτό που έγινε και πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω. Εάν συνεχίσουμε σε αυτό το κλίμα θα τα καταφέρουμε. Σίγουρα υπάρχει διάθεση από όλα τα παιδιά. Ένα σύνολο αποτυχημένων αποτελεσμάτων δεν ήταν καλό. Έχουμε την δίψα να φέρουμε ξανά την Εθνική εκεί που πρέπει».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024