Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιαννακόπουλος: «Λευκή πετσέτα ο Ολυμπιακός, ο Πασκουάλ να βρει τις λύσεις για να παίξουμε καλύτερα»

Γιαννακόπουλος: «Λευκή πετσέτα ο Ολυμπιακός, ο Πασκουάλ να βρει τις λύσεις για να παίξουμε καλύτερα»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υποστήριξε ότι τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό φέτος δεν είναι ντέρμπι, ενώ τόνισε ότι το ρόστερ είναι εξαιρετικό και η ομάδα δεν χρειάζεται προσθήκες «πετώντας το γάντι» στον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο ΟΑΚΑ του Ολυμπιακού με 79-70 για την 7η αγωνιστική της Basket League. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο μεγαλομέτοχος των πράσινων, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και υποστήριξε ότι για εκείνον τα φετινά παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό δεν είναι ντέρμπι, καθώς κατ’ εκείνον οι ερυθρόλευκοι έχουν πετάξει «λευκή πετσέτα» από το ξεκίνημα της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

Για το σημερινό ντέρμπι και τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό: «Ντέρμπι το λέτε εσείς, για μένα δεν είναι ντέρμπι. Σας το έχω ξαναπεί, ο Ολυμπιακός έχει πετάξει λευκή πετσέτα από το ξεκίνημα της σεζόν. Πολύ κακώς έφτασε η αναμέτρηση να κριθεί στο τέλος. Εμείς είμαστε προβληματισμένοι από την απόδοσή μας στην Ευρωλίγκα».

Για το ρόστερ και αν χρειάζεται προσθήκες: «Το υλικό του Παναθηναϊκού είναι εξαιρετικό, δεν νομίζω ότι χρειάζονται προσθήκες. Αυτό το υλικό άλλωστε ζήτησε και ο προπονητής, από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του να βρει τις λύσεις για να παίξουμε καλύτερα».

Sports in

Επίσημο: Χωρίς τον Μέσι η Αργεντινή για τα φιλικά στην Αμερική

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αργεντινής (AFA) επιβεβαίωσε την απουσία του Λιονέλ Μέσι από τα φιλικά του Μαρτίου στην Αμερική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024