Οι δύο ηγέτες πλάι – πλάι για το καλό του ποδοσφαίρου
Ο Βαγγέλης Γραμμένος βρήκε την ευκαιρία να τα πει στο ΟΑΚΑ με τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και για το μέλλον της Εθνικής. Πιθανότατα και για την ελληνική διαιτησία και το πόσο καλά τα πάει
Μπορεί ο κύριος με την πλάτη στον φακό να μην σας λέει τίποτε, αλλά είναι ένας πολύ, πολύ σημαντικός άνθρωπος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ενας πρόεδρος παρά τω προέδρω, σαν να λέμε. Είναι ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος. Αυτός ο πολυπράγμων παράγοντας-φάντασμα του ελληνικού ποδοσφαίρου, που τόσο καιρό είναι στην αφάνεια, αλλά που επιτέλους βρήκε τη θέση που του αξίζει, μετά την εκ δεξιών του Θωμά, βεβαίως. Ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές της ΑΕΚ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ μαζί με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και μεταξύ άλλων είπε να μιλήσει και στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
- Ρόδρι: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών»
- Απόφαση-σταθμός: Οι αθλητικές ποινές μπορούν να ανατραπούν από ανεξάρτητο δικαστή
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Το ραντεβού των μεγάλων χαμένων (Γαλλία-Αγγλία)
- Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Χατζηδιάκο (vid)
- Βενγκέρ: «Παρακολουθώ τον Τζόλη εδώ και καιρό – Είναι ατρόμητος και δεν κρύβεται ποτέ στο παιχνίδι»
- Ο Γιαμπουσέλε από το «T-Center»: «Διαφορετικά χρώματα, ίδια νοοτροπία» (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442