Σάββατο 11 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δεν μπορεί, πάλι η διαιτησία θα φταίει

Δεν μπορεί, πάλι η διαιτησία θα φταίει

Τέλος πριν από λίγο στο ντέρμπι αιωνίων στο Ο.Α.Κ.Α με νικητές τους πράσινους. Σε ένα ματς, που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ειδικά στο πρώτο του μισό, οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ έπαιξαν καλύτερα σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους, που έπαιζαν περισσότερο με το στόμα και λιγότερο με τα χέρια και το σώμα.

Εντάξει μην τρελαίνεστε. Μιλάω τόσο για τους τελικούς νικητές όσο και για τους ηττημένους. Οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν πολύ κουρασμένες από τις υποχρεώσεις τους στην Euroleague και δεν μπόρεσαν, παρά σε ελάχιστες στιγμές μέσα στο παιχνίδι, να βγάλουν την ποιότητα που διαθέτουν στο ρόστερ τους. Η αναμέτρηση θύμιζε σε πολλά την προηγούμενη μεταξύ τους πριν από λίγες μέρες.

Ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο οι ερυθρόλευκοι μπήκαν καλύτερα από τους αντιπάλους τους και δυσκόλεψαν αρκετά τη ζωή των παικτών του Τσάβι Πασκουάλ. Μπορεί να μην πήγαν με προβάδισμα στα αποδυτήρια, όπως συνέβη στο ευρωπαϊκό αγώνα, αλλά έδειχναν να πατούν καλύτερα. Ο ήρωας τους αυτή τη φορά δεν λεγόταν Τίμα, αλλά Λε Ντέι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

Αταμάν: «Σλούκας και Χουάντσο θα παίξουν 100% στο Final Four»

Ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι τόσο ο διεθνής γκαρντ όσο και ο Ισπανός φόργουορντ θα προλάβουν το Final 4 της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Μαϊου 2024