Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Τουλάχιστον 79 οι νεκροί από τις πυρκαγιές στην πολιτεία της Καλιφόρνιας

ΗΠΑ: Τουλάχιστον 79 οι νεκροί από τις πυρκαγιές στην πολιτεία της Καλιφόρνιας

Ο αριθμός των αγνοουμένων εξαιτίας της πλέον φονικής στην ιστορία της πολιτείας δασικής πυρκαγιάς αυξήθηκε σε 1.276 (ή κατά 265 άτομα) από την Παρασκευή

Οι αμερικανικές Αρχές βρήκαν τα λείψανα άλλων πέντε θυμάτων της πυρκαγιάς Camp Fire, που σαρώνει το βόρειο τμήμα της Καλιφόρνιας, εξέλιξη που αυξάνει τον απολογισμό των νεκρών σε 76 στην Κομητεία Μπιουτ, δήλωσε πριν από λίγο ο σερίφης της εν λόγω κομητείας, ο Κόρι Χόνι.

Ο ίδιος ανέφερε ότι ο αριθμός των αγνοουμένων εξαιτίας της πλέον φονικής στην ιστορία της πολιτείας δασικής πυρκαγιάς αυξήθηκε σε 1.276 (ή κατά 265 άτομα) από την Παρασκευή. Ο Χόνι συμπλήρωσε πως 714 άνθρωποι που είχαν κηρυχθεί αγνοούμενοι βρέθηκαν ζωντανοί και αφαιρέθηκαν από τον κατάλογο των προσώπων η τύχη των οποίων παραμένει άγνωστη, αριθμός αυξημένος κατά 385 από την Παρασκευή.

Ο νέος απολογισμός που έδωσε ο σερίφης της κομητείας Μπιουτ ανεβάζει το συνολικό αριθμό των νεκρών από τις πυρκαγιές στην πολιτεία της Καλιφόρνιας σε τουλάχιστον 79, καθώς η πυρκαγιά που αποκαλείται από τις Αρχές Woolsey στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024