Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νοκ άουτ ο Ρομανιόλι

Νοκ άουτ ο Ρομανιόλι

Ο αμυντικός της Μίλαν τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση της Εθνικής Ιταλίας και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για ένα μήνα

Ο αμυντικός της Μίλαν Αλέσιο Ρομανιόλι τραυματίστηκε στην χθεσινή προπόνηση της Εθνικής ομάδας της Ιταλίας και οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των ροσονέρι αναφέρουν ότι ο παίκτης θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για ένα περίπου μήνα. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο απουσίας του από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο 23χρονος αμυντικός χτύπησε στο πέλμα του δεξιού του ποδιού και πήγε στο Μιλάνο για να κάνει εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τέσσερις εβδομάδες. Θυμίζουμε ότι προβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζουν τρεις ακόμα παίκτες της ιταλικής ομάδας. Ο λόγος για τους Μποναβεντούρα, Καλντάρα και Μπίλια.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024