Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ για Τσίπρα: Γελούσε την ώρα που χλεύαζαν τη χώρα μας

ΝΔ για Τσίπρα: Γελούσε την ώρα που χλεύαζαν τη χώρα μας

Σάλο έχει προκαλέσει η εμφανής αδυναμία του πρωθυπουργού να αντιδράσει με τον αρμόζοντα τρόπο στο χλευαστικό ερώτημα που του απηύθυνε γερμανός δημοσιογράφος στο συνέδριο του SPD

Η φανερά αμήχανη αντίδραση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην ερώτηση που του απηύθυνε χθες γερμανός δημοσιογράφος, όταν ο έλληνας πρωθυπουργός έδωσε το «παρών» στο συνέδριο του SPD, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασαν την έλλειψη ουσιαστικής αντίδρασης από πλευράς του Αλέξη Τσίπρα με τον εξής τρόπο:

«Αφού διεθνοποίησε τη λέξη kolotoumba, αφού προσέφερε απλόχερα γέλιο με τις πόζες και τα λεγόμενά του στις διεθνείς επαφές του, ο κ. Τσίπρας στο συνέδριο του SPD πήγε ένα βήμα παραπέρα: γελούσε την ώρα που χλεύαζαν τη χώρα μας. Αυτή δεν μπορεί να είναι η εικόνα του πρωθυπουργού της Ελλάδας. Οι Έλληνες αξίζουμε πολύ καλύτερα».

Υπενθυμίζεται ότι ο γερμανός δημοσιογράφος έθεσε στον έλληνα πρωθυπουργό το ακόλουθο ερώτημα: «Ήρθατε εδώ για να δείτε κάτι πιο γ@@μένο από την Ελλάδα;» Η ερώτηση αυτή έκανε μάλιστα την αίθουσα να ξεσπάσει σε γέλια.

Ο Αλέξης Τσίπρας, αντί να βάλει το συγκεκριμένο δημοσιογράφο στη θέση του και να απαντήσει όπως θα έπρεπε στην εν λόγω προσβολή, παρέμεινε απλώς χαμογελαστός και εμφανώς αμήχανος, προσπαθώντας να αρθρώσει κάτι, χωρίς ποτέ να τα καταφέρει.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας έριξε την μπάλα στην εξέδρα, απαντώντας στο δημοσιογράφο πως αισθάνεται πολύ άνετα που άκουσε τη γερμανίδα βουλευτή Αντρέα Νέιλς να μιλά με έναν τόσο αριστερίστικο λόγο, που τον έκανε να αισθάνεται άνετα στο συνέδριο του SPD.

Αυτή η φράση ενθουσίασε την κυρία Νέιλς, που καθόταν δίπλα του, σε τέτοιο βαθμό, που του έδωσε ένα φιλί, κάνοντας ξανά την αίθουσα να ξεσπάσει σε γέλια.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024