Την πρώτη νίκη στη… νέα εποχή του πανηγύρισε ο Πανιώνιος, που επιβλήθηκε στη Νέα Σμύρνη 88-72 του Ρεθύμνου, στο ντέρμπι ουραγών της 6ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.
Οι «κυανέρυθροι» πέτυχαν συνολικά τη δεύτερη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα και έκαναν ένα βήμα για την παραμονή στην κατηγορία, σε αντίθεση με την κρητική ομάδα που παραμένει στο «μηδέν» και προβληματίζει έντονα ενόψει της συνέχειας. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Σίνγκλερ με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε σε podcast του Γκόραν Ντράγκιτς και μεταξύ άλλων, μίλησε για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.