Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Manolo Blahnik γιορτάζει 10 χρόνια Sex and the City με μια νέα σειρά παπουτσιών

O Manolo Blahnik γιορτάζει 10 χρόνια Sex and the City με μια νέα σειρά παπουτσιών

Η Carrie Bradsaw ξαναχτυπά...

Πριν από δέκα χρόνια, ο Manolo Blahnik δημιούργησε ένα συγκεκριμένο ζευγάρι γόβες, που κάθε κορίτσι λάτρεψε περισσότερο και από ένα διαμάντι ή τον άντρα των ονείρων της.

Ήταν για την άνοιξη ’08 η εποχή που ο σχεδιαστής δημιούργησε την γόβα Hangisi, η οποία ήρθε διακοσμημένη με μια κρυστάλλινη αγκράφα και καλυμμένη με ροζ, μαύρο ή πράσινο σατέν – και έπειτα το εικονικό πλούσιο μπλε χρώμα, που φορέθηκε από την Carrie Bradshaw στην ταινία Sex and the City και χαρακτηρίστηκε ως μια από τις καλύτερες εμφανίσεις στην μεγάλη οθόνη.

Με αυτές τις γόβες η Carrie Bradsaw έγινε κυρία Big και παντρεύτηκε ( τουλάχιστον προσπάθησε ) τον άντρα που την ταλαιπωρούσε για 8 σεζόν! Η αγαπημένη Carrie Bradshaw θα συνδέεται πάντα και για πάντα με τα αγαπημένα της Manolo Blahniks. Η επιρροή του it κοριτσιού της Νέας Υόρκης είναι ακόμα αδιαμφισβήτητη, όλα αυτά τα χρόνια μετά το τέλος της σειράς. Και μιλώντας για τον Manolo Blahnik, έχουμε τις τελευταίες αποδείξεις, καθώς η μάρκα υποδημάτων γιορτάζει την 10η επέτειο του Sex and the City με μια συλλογή αφιερωμένη στη αγαπημένη σειρά.

Από τότε που επιτεύχθηκε ευρεία φήμη, μια «επίπεδη» εκδοχή των διακοσμημένων σατέν παπουτσιών και συνεχίζει να απελευθερώνει μια ποικιλία από νέες αποχρώσεις κάθε εποχή. Για την ειδική έκδοση περιορισμένης έκδοσης, ο Manolo Blahnik επανεξέτασε το Hangisi με τρόπους που αποτίουν φόρο τιμής στη δημοφιλή σειρά, συμπεριλαμβανομένων μερικών σχεδιαζόμενων τακουνιών που έφεραν το Cosmo, κάποιες αντλίες και διαμερίσματα με χάρτη της Νέας Υόρκης, και διάφορα στυλ που φέρουν ετικέτες όπως «Love «για να συλλάβει αναμφίβολα τη ρομαντική πλευρά του SATC.

Σύμφωνα με την News Footwear, η συλλογή θα είναι διαθέσιμη για αγορές μετά τις 15 Νοεμβρίου, με μερικά στυλ διαθέσιμα αποκλειστικά στα καταστήματα Manolo Blahnik και σε άλλα μεγάλα πολυκαταστήματα πολυτελείας.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024