Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιλιτς: Πολύ καλή επιλογή ο Παντελίδης, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο

Ιλιτς: Πολύ καλή επιλογή ο Παντελίδης, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο

Ο Σέρβος επιθετικός μίλησε για την πολυ καλή συνεργασία που είχε με τον νέο τεχνικός του Άρη και αναφέρθηκε στα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν ως προπονητή

Ο Μπράνα Ιλιτς, πρώην παίκτης του Αρη, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Σάββα Παντελίδη, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και τόνισε πως οι κίτρινοι έκαναν πολύ καλή επιλογή για την τεχνική τους ηγεσία.

Αναλυτικά όσα είπε ο νυν παίκτης της ουγγρικής Κισβάρντα στον Libero 107,4 FM

Για το αν παρακολουθεί τον Αρη: «Ενημερώνομαι για τον Αρη όσο μπορώ, έμαθα και για τον κύριο Παντελίδη, με τον οποίο έχω δουλέψει πριν από 5 χρόνια στα Γιάννενα.
Βλέπω παιχνίδια του Αρη, ξεκίνησε καλά η ομάδα, στην πορεία όμως, στα πιο δύσκολα παιχνίδια, δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, παρά την καλή εικόνα της ομάδας στο χορτάρι. Αυτό οδήγησε και στην αντικατάσταση του προπονητή. Είναι δουλειά του προπονητή το να δείξει στους παίκτες το πώς θα περάσει η μπάλα από την άμυνα στην επίθεση και από εκεί και έπειτα είναι δουλειά του ποδοσφαιριστή το «ένας με έναν» και η τελική προσπάθεια».

Για την επιλογή του Σάββα Παντελίδη: «Είναι μία πολύ καλή επιλογή. Είναι πολύ καλός προπονητής, καλός άνθρωπος. Θα φέρει θετικά αποτελέσματα στον Αρη, γνωρίζει την κατηγορία, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Παίζαμε ωραίο ποδόσφαιρο με τον Παντελίδη, ήμασταν στην 4η θέση και είχε φύγει χωρίς λόγο. Η ομάδα τότε, όταν δουλεύαμε μαζί, πήγαινε εξαιρετικά. Έχει μια ηρεμία στον τρόπο που δουλεύει. Αυτό είναι που χρειάζεται και ο Αρης, ακόμη και στα αποδυτήρια του. Στον Αρη υπάρχουν αρκετές δύσκολες στιγμές, υπάρχει πίεση και ο κύριος Παντελίδης ξέρει πολύ καλά πως να δουλευεί κάτω από πίεση».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει από τον φετινό Αρη: «Ξεχωρίζω τον Μπρούνο Γκάμα και τον Ματέο Γκαρσία μέχρι στιγμής. Θεωρώ περίεργο που δεν παίζει ο Σόουζα. Πρέπει να είναι σίγουρα στην ενδεκάδα ο Σόουζα».

Για τον Χαμζά Γιουνές: «Αυτός είναι επιθετικός που περιμένει την κατάλληλη μπαλιά. Εγώ είμαι πιο συμμετοχικός. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Άλλες αρετές έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής».

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024