Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγκάποφ: Απέναντί μας είχαμε μια πολύ καλή ομάδα, τον Αρη

Αγκάποφ: Απέναντί μας είχαμε μια πολύ καλή ομάδα, τον Αρη

Ο κόουτς της Ντνίπρο, Πάβλο Αγκάποφ, τόνισε στις δηλώσεις του τα λάθη που έκανε η ομάδα του και παραδέχθηκε πως οι παίκτες του έδωσε δικαίωμα στον Αρη

Η Ντνίπρο αποδείχθηκε… σάκος του μποξ για τον Αρη, με τον προπονητή της Πάβλο Αγκάποφ να παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου την ανωτερότητα των κίτρινων, τους οποίους χαρακτήρισε πολύ καλή ομάδα

Οι δηλώσεις του: «Κάναμε πολύ κακό ξεκίνημα. Τα λάθη που κάναμε στην αρχή μας σκότωσαν. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα σωστά. Δώσαμε το δικαίωμα στον Άρη να τρέξει στον αιφνιδιασμό και να πετύχει εύκολα καλάθια.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο σκληρή άμυνα, αλλά κάναμε πολλά λάθη, δεν μπορούσαμε να κάνουμε εύκολες πάσες. Κάναμε τραγικό παιχνίδι, πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί και να μην επαναλάβουμε τέτοια εμφάνιση, αν και απέναντί μας είχαμε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Άρης».

Από την πλευρά του Κίριλο Φεσένκο είπε: «Ήταν ένα πολύ άσχημο παιχνίδι για μας, δεν παίξαμε άμυνα, δεν παίξαμε επίθεση, δεν ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή. Δεν κάναμε τίποτα σωστά, ζητάω συγνώμη εκ μέρους όλης της ομάδας. Ελπίζω να είναι το τελευταίο άσχημο παιχνίδι».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024