Απαντήσεις από την κυβέρνηση με αφορμή τις καταγγελίες που έκανε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ Θεόδωρος Κιτσάκος για το θέμα της εκτόξευσης των χρεών της βιομηχανίας λιπασμάτων ELFE στη ΔΕΠΑ και την απόπειρα παράνομης ανταλλαγής ακινήτων έναντι χρεών ζητά η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.

«Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ, Θεόδωρος Κιτσάκος, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την εκτόξευση των χρεών της βιομηχανίας λιπασμάτων ELFE στη ΔΕΠΑ και την απόπειρα παράνομης ανταλλαγής ακινήτων έναντι χρεών, δηλώνει δημόσια ότι το θέμα ήταν σε πλήρη γνώση

– των πρώην και νυν υπουργών Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη και Γιώργου Σταθάκη

– του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη

– του υπουργού Επικράτειας Αλέκου Φλαμπουράρη

– του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιου Πιτσιόρλα

– και της τότε υφυπουργού Βιομηχανίας Θεοδώρας Τζάκρη».

Ο κ. Κιτσάκος, προσθέτει η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ,  «κατονομάζει έξι στελέχη της κυβέρνησης και τους εμπλέκει σε ένα πρωτοφανές  σκάνδαλο  από το οποίο προκύπτει τεράστια ζημιά για το Δημόσιο και τους Έλληνες πολίτες» και καταλήγει.

«Τι απαντούν οι εμπλεκόμενοι υπουργοί; Γνώριζαν ή όχι τις ενέργειες του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που οι ίδιοι διόρισαν; Συμφώνησαν ή όχι με τις ενέργειες του εκλεκτού τους;».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο