Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απεργία στο Δημόσιο: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κλαυθμώνος

Απεργία στο Δημόσιο: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κλαυθμώνος

Στις 11:00 η ΑΔΕΔΥ έχει καλέσεις όλους του εργαζόμενους στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ θα πραγματοποιηθούν και άλλες συγκεντρώσεις από το ΠΑΜΕ.

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στις 14 Νοεμβρίου και διοργανώνει συγκέντρωση στις 11:00πμ, στην Πλατεία Κλαυθμώνος. Στο επίκεντρο της κινητοποίησης -που είναι η πρώτη μετά την υποτιθέμενη έξοδο από τα μνημόνια- βρίσκονται μισθολογικά και ασφαλιστικά θέματα των Δημοσίων Υπαλλήλων. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που προκήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 και καλεί όλους τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α. να δώσουν μαζικά και ενωτικά το παρών στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11.00 το πρωί.

Πανελλαδική απεργία και συγκεντρώσεις ανά τη χώρα εξήγγειλε για την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ).

Στην Αθήνα, στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 14 Νοέμβρη, στις 10.30 π.μ. στην Ομόνοια, καλούν μια σειρά από σωματεία εργαζομένων στο Δημόσιο. Οι εργαζόμενοι απαιτούν μεταξύ άλλων μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας. Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο Δημόσιο. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, με νομοθετική ρύθμιση.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024