Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 12χρονου από το Ίλιον

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 12χρονου από το Ίλιον

Εντοπίστηκε ξυπόλητος από πολίτες

Ο μικρός Γιώργος Μπουφάς, που είχε εξαφανιστεί την Τρίτη, εντοπίστηκε στην περιοχή του Ιλίου Αττικής και είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού καθ’ όλη την διάρκεια της αναζήτησης του Γιώργου, Ψυχολόγος και Παιδίατρος από «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» βρίσκονταν στο πλευρό της οικογένειας ενώ η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» με τα εκπαιδευμένα σκυλιά που αυτή διαθέτει συνέβαλε από την πρώτη στιγμή στην διεξαγωγή των ερευνών για την αναζήτηση του ανήλικου.

Σημαντικό ρόλο στην εύρεση του Γιώργου έπαιξε η παρατηρητικότητα ευαισθητοποιημένων πολιτών οι οποίοι είχαν ενημερωθεί για την εξαφάνισή του ύστερα από την ενεργοποίηση του  Εθνικού Συντονιστικού Προγράμματος έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών «Amber Alert». Ο ανήλικος βρέθηκε να περιφέρεται χωρίς υποδήματα, οριακά εντός αστικού ιστού κάτι το οποίο όσο περνούσε η ώρα θα έθετε την ζωή του σε κίνδυνο .

Αξίζει να αναφερθεί ότι το διάστημα που αγνοούνταν ο Γιώργος, δεχθήκαμε πληθώρα τηλεφωνημάτων από ευαισθητοποιημένους συνανθρώπους μας οι οποίοι θέλησαν να βοηθήσουν στην αναζήτηση του παιδιού, γεγονός για το οποίο θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά. Καθοριστική υπήρξε, επίσης, η συμβολή των Μ.Μ.Ε. για την έγκαιρη ενημέρωση του κοινού με σκοπό την εύρεση του Γιώργου.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Γιώργο και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Sports in

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 28-28: Σπουδαία εμφάνιση στην Ουγγαρία και τώρα όλα είναι στο χέρι του!

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup, καθώς ήρθε ισόπαλος 28-28 με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία – Σε μία εβδομάδα (27/4) η ρεβάνς στο Κλειστό της Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024