
Την Τετάρτη η κηδεία του Γιάννη Δήμαρχου
Το μεσημέρι της Τετάρτης (14/11), στον Άγιο Δημήτριο Κηφισιάς, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του φίλου του Ολυμπιακού που έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς στο Γ. Καραϊσκάκης, Γιάννη Δήμαρχου.
Το μεσημέρι της Τετάρτης (14/11) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Γιάννη Δήμαρχου, του φιλάθλου του Ολυμπιακού που έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς, αφότου κατέρρευσε λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης των Ερυθρόλευκων με τον Παναθηναϊκό στο Γ. Καραϊσκάκης.
Η κηδεία θα λάβει χώρα στον Άγιο Δημήτριο Κηφισιάς στις 14:00, τα έξοδα της οποίας θα καλύψει εξ ολοκλήρου η ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε μια συμβολική κίνηση συμπαράστασης προς τους οικείους του από την πλευρά των Πειραιωτών.
- Η Σαρλίζ Θερόν πιστεύει στον έρωτα, αλλά όχι στη συγκατοίκηση
- Όταν ο 89χρονος πήγε στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου – «Η ημέρα πρέπει να είναι συννεφιασμένη»
- Γρηγόρης Γιάνναρος: Πολιτική σκέψη χωρίς δογματισμούς και βεβαιότητες από το παρελθόν
- Παναθηναϊκός: «Κατέβηκε» η ανάρτηση της Euroleague με την τάπα του Μπαντιό στον Ναν
- Τσουκαλάς: Θα καταθέσουμε αίτημα εξεταστικής για τις υποκλοπές – Θα καλέσουμε Γεωργιάδη, Χατζηδάκη και Δένδια
- Σύσταση Ειδικής Γραμματείας Ορεινών Περιοχών



