Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση κορυφής στην ΑΕΚ: «Οχι πανικός, ενίσχυση τον Γενάρη»

Συνάντηση κορυφής στην ΑΕΚ: «Οχι πανικός, ενίσχυση τον Γενάρη»

Τι προέκυψε από τη συνάντηση του Μαρίνου Ουζουνίδη με τη διοίκηση της ΑΕΚ

Το 1/3 του πρωταθλήματος συμπληρώθηκε με την ΑΕΚ να χάνει από τον Ατρόμητο μέσα στην έδρα της και να βρίσκεται στο -9 από την κορυφή (συνυπολογίζοντας και το -3 της τιμωρίας).

Είναι προφανές ότι η Ένωση βρίσκεται αρκετά μακριά από τον στόχο της κατάκτησης του τίτλου. Σε αυτή τη συγκυρία πραγματοποιήθηκε χθες (12/11) στα γραφεία της ΠΑΕ συνάντηση του Μαρίνου Ουζουνίδη και των συνεργατών του, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και το επιτελείο της διοίκησης.

Δεν προγραμματίστηκε πάντως λόγω της ήττας στο ΟΑΚΑ, αφού συχνά πυκνά τα λένε οι δύο πλευρές. Οσονούπω άλλωστε αρχίζουν και οι μεταγραφές.

Συζητήθηκε βέβαια και η αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ που δημιουργεί ζήτημα, αφού δεν έρχονται οι νίκες που θέλει το κλαμπ. Από κει και πέρα η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από την εικόνα συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών και την συμπεριφορά τους.

Το συμπέρασμα της συνάντησης ήταν ότι στην ΑΕΚ δεν υπάρχει πανικός, δεν θα παρθούν αποφάσεις για να… διαλυθεί ότι «χτίστηκε» λόγω του -9 και συνεχίζουν όλοι μαζί πιο δυνατά για να τελειώσει ο α’ γύρος όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή με το κλίμα ήρεμο.

Εκτός αυτού έγινε κουβέντα και για την μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Η Ενωση θα αποκτήσει χαφ με δημιουργικές ικανότητες, περισσότερο ως 8αρι (ο παίκτης που λανθασμένα δεν αποκτήθηκε τον Αύγουστο), ενώ γίνονται σκέψεις και για απόκτηση ακραίου με ικανότητα να σκοράρει και να δημιουργεί για να δώσει περισσότερες λύσεις. Και στόχος είναι τον Ιανουάριο να είναι στη διάθεση του Ουζουνίδη όσοι έρθουν.

Τέλος, στην ΑΕΚ έχουν ανοιχτά και τα ζητήματα των ανανεώσεων. Λήγουν το καλοκαίρι τέσσερα συμβόλαια (Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Σιμόες και Μπακασέτας) με τους παίκτες να έχουν δικαίωμα να συμφωνήσουν με άλλη ομάδα από την 1η Ιανουαρίου.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024