Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σιάκαμ και ΜακΚόλουμ οι κορυφαίοι της εβδομάδας

Σιάκαμ και ΜακΚόλουμ οι κορυφαίοι της εβδομάδας

Ο φόργουορντ των Ράπτορς και ο γκαρντ των Μπλέιζερς ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε σε Ανατολική και Δυτική Περιφέρεια αντίστοιχα για το NBA

Οι Τορόντο Ράπτορς είναι η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολή (12-1) και την εβδομάδα που μας πέρασε είχαν τρεις νίκες στα τρία ματς που κλήθηκαν να δώσουν. Κατά την περίοδο αυτή, ο Πασκάλ Σιάκαμ ήταν από τους σημαντικότερους παράγοντες κερδίζοντας με τις επιδόσεις του το βραβείο του Παίκτη της Εβδομάδας.

Ο φόργουορντ των Ράπτορς είχε 20 πόντους ανά ματς, σουτάροντας με το απίστευτο 72.4%, ενώ κατέβαζε κατά μέσο όρο 4.3 ριμπάουντ.

Από την άλλη έχουμε τους Πόρτλαντ Τρέιλμπλεϊζερς που και αυτοί με τη σειρά τους τα πηγαίνουν περίφημα στη Δυτική Περιφέρεια και βρίσκονται δεύτεροι πίσω μόνο από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με ρεκόρ 10-3.

Την εβδομάδα που μας πέρασε πέτυχαν και αυτοί τομ απόλυτο νικώ στα τρία ματς που έδωσαν με τον γκαρντ, Έρικ ΜακΚόλουμ, να κατακτά το βραβείο του Παίκτη της Εβδομάδας.

Ο ΜακΚόλουμ ήταν αυτό που κινούσε τα νήματα πετυχαίνοντας 25.7 πόντους (50.8% στα σουτ), ενώ παράλληλα κατέβαζε κατά μέσο όρο 4.3 ριμπάουντ και μοίραζε 3 ασίστ ανά ματς.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024