Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βόμβα έξω από το σπίτι Ντογιάκου - Από τον φρουρό του ενημερώθηκε ο αντιεισαγγελέας

Βόμβα έξω από το σπίτι Ντογιάκου – Από τον φρουρό του ενημερώθηκε ο αντιεισαγγελέας

Ο εκρηκτικός μηχανισμός βρέθηκε έξω από τη μονοκατοικία που διαμένει ο Ισίδωρος Ντογιάκος σε περιοχή του Βύρωνα, η οποία φυλάσσεται από φρουρό

Εξαιτίας λάθους στη συνδεσμολογία δεν εξερράγη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκρηκτικός μηχανισμός που τοποθετήθηκε έξω από το σπίτι που διαμένει ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός βρέθηκε έξω από τη μονοκατοικία που διαμένει ο Ισίδωρος Ντογιάκος σε περιοχή του Βύρωνα, η οποία φυλάσσεται από φρουρό. Όπως έγινε γνωστό, έξω από το σπίτι, υπήρχε ένα μηχανάκι σταθμευμένο και μέσα στην μπαγαζιέρα βρέθηκε ο εκρηκτικός μηχανισμός. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό και από δηλώσεις του ίδιου του κ. Ντογιάκου, βάσει της ενημέρωσης που είχε από την Αστυνομία, ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί μέσα σε κατσαρόλα, προφανώς για να προκαλέσει μεγαλύτερες ζημιές σε περίπτωση που  εκραγεί.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές «πηγές», ο εκρηκτικός μηχανισμός δεν εξερράγη, πιθανόν από λάθος στη συνδεσμολογία. Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών προκειμένου να ακολουθηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες.

Όπως γνωστοποίησε η Αστυνομία, λίγο πριν 04.00 της Τρίτης έγιναν δυο τηλεφωνήματα στην Εφημερίδα των Συντακτών και στην ιστοσελίδα Zougla.gr.

Οι άγνωστοι ανέφεραν ότι σε είκοσι λεπτά θα εκραγεί βόμβα στην οδό Αδραμυτίου 18 στον Βύρωνα, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν πρόκειται για φάρσα.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία και δυνάμεις της έσπευσαν στην περιοχή, αποκλείοντας την πρόσβαση στο σημείο.

Οι ένοικοι των γειτονικών σπιτιών και πολυκατοικιών ενημερώθηκαν από την Αστυνομία να μην βγουν από τα σπίτια τους μέχρι να λήξει ο συναγερμός από την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού.

Αυτή την ώρα είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Σύμφωνα με πληροφορίες, επιχειρούν να απενεργοποιήσουν πλήρως τον μηχανισμό προκειμένου να μεταφερθεί στα γραφεία και να αξιοποιηθούν στοιχεία που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στους δράστες.

Δηλώσεις Ντογιάκου

Ο Ισίδωρος Ντογιάκος με δηλώσεις του στην ΕΡΤ ανέφερε ότι ενημερώθηκε στις 4 το πρωί από τον φρουρό που τον φυλάει και στη συνέχεια από την Αστυνομία. «Υπήρχε όπως ανέφερε ένα μηχανάκι σταθμευμένο έξω από το σπίτι και στην μπαγαζιέρα ήταν ο μηχανισμός ο οποίος είχε τοποθετηθεί μέσα σε κατσαρόλα». Ο κ. Ντογιάκος, πάντως, υποστήριξε μιλώντας σε δημοσιογράφο της ΕΡΤ, ότι το τελευταίο διάστημα δεν είχε δεχθεί απειλές για υποθέσεις που χειρίζεται.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024