Να απαντήσει στα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι προσπάθησε να διακόψει τον Μαραθώνιο προκειμένου να περάσει με το αυτοκίνητό του, επιχειρεί ο Ηλίας Ψινάκης. Μετά το σάλο που προκλήθηκε και με καθυστέρηση 24 ωρών ο δήμαρχος Μαραθώνα λέει ότι πρόκειται για χυδαιότητες και στόχος είναι να αμαυρωθεί ο Μαραθώνιος. Επίσης, αναφορικά με τα όσα του καταμαρτυρούν αυτόπτες μάρτυρες δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφίες, τονίζει ότι φταίει η… οπτική γωνία που είναι τραβηγμένες.

Μιλώντας σε ιστότοπο, ο κ. Ψινάκης διέψευσε κατηγορηματικά τα περί διακοπής του αγώνα. Όπως τονίζει ο κ. Ψινάκης, ούτε στα ασθενοφόρα δεν επιτρέπεται να διακόψουν, πόσο μάλλον στον ίδιο.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, μάλιστα, ευχαρίστησε όσους έτρεξαν στο Μαραθώνιο που ήταν αφιερωμένος στα 99 θύματα από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους εκατοντάδες φίλους μου που έτρεξαν στο Μαραθώνιο αφιερωμένο στη μνήμη των 99 νεκρών και που με τις μαρτυρίες τους που δημοσίευσαν στη προσωπική τους σελίδα στο Facebook, για την δύναμη που δώσατε στην Αλήθεια! Νικήσατε όλη αυτή την χυδαιότητα, την συκοφαντία και την ψευτιά που μεθοδευμένα γίνεται από συγκεκριμένα ΜΜΕ, για συγκεκριμένους λόγους και από συγκεκριμένα άτομα εναντίον μου όλο αυτό το διάστημα», έγραψε ο Ηλίας Ψινάκης.

Μάλιστα υπάρχουν και υποστηρικτές του που λένε ότι ο δήμαρχος ήταν μαζί με αθλητές και έβγαζε σέλφι μάλιστα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο