Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σόι πάει το βασίλειο των... Αντετοκούνμπο

Σόι πάει το βασίλειο των… Αντετοκούνμπο

Δεν ξέρω κιόλας μήπως τυχόν σε αυτό το καθ" όλα διθυραμβικό εικοσιτετράωρο χώθηκε κάπου και ο Bενιαμίν του… Αντετοκουνμπαίικου, ο Αλέξανδρος που παίζει στο high school!

Σόι, λέει, πάει το βασίλειο και αυτό καλύτερα από τον καθένα το ξέρει και μπορεί να το μαρτυρήσει η… Βερόνικα Αντετοκούνμπο!
Το εννοώ αυτό διότι μέσα σε 24 ώρες – από τα ξημερώματα της Παρασκευής έως τα ξημερώματα του Σαββάτου – η μάνα του (αθλητικού) λόχου δεν χόρταινε να καμαρώνει τα τρία από τα πέντε βλαστάρια της απανταχού της μπασκετικής γης!
Κρίμα που εδώ και δεκατρείς μήνες έχει φύγει από τη ζωή ο μπαμπάς Τσαρλς για να μοιράζονται μαζί αυτή την οικογενειακή ευτυχία, η οποία στη συγκεκριμένη περίσταση υπήρξε επαναλαμβανόμενη, συνεχής και ασύνορη: άρχισε να γράφεται στο Οκλαντ της Καλιφόρνιας με τον Γιάννη (Γουόριορς – Μπακς 111-134), πέρασε σαν σίφουνας από το Μαρούσι με τον Θανάση (Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 93-80) και είδε τον επίλογό της να γράφεται στο Φρίσκο του Τέξας προς χάριν του Κώστα (Λέτζεντς – Σταρς 130-114).
Δεν ξέρω κιόλας μήπως τυχόν σε αυτό το καθ» όλα διθυραμβικό εικοσιτετράωρο χώθηκε κάπου και ο Bενιαμίν του… Αντετοκουνμπαίικου, ο Αλέξανδρος που παίζει στο high school!
Την Παρασκευή, στον απόηχο της μεγαλύτερης νίκης στη σύγχρονη ιστορία των Μπακς (οι οποίοι την ίδια στιγμή γλεντοκόπαγαν σε ελληνικό εστιατόριο στο Οκλαντ), η ιστοσελίδα Bleacher Report δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία με το απαραίτητο μοντάζ εικονίζεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να ετοιμάζεται για ένα κάρφωμα, ενώ ίπταται πάνω από τον Παρθενώνα! Λίγες ώρες αργότερα ο Θανάσης είχε τόση ενέργεια, επιθυμία και ορμητικότητα και στις δύο άκρες του γηπέδου (συμπεριλαμβανομένης και της πίεσης που άσκησε στον Σπανούλη) ώστε εν τη παρουσία του ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε τα δεδομένα του ντέρμπι και γράπωσε τη νίκη.
Στο επόμενο κλικ ο Κώστας που ανεβοκατεβαίνει από το NBA στη G-League έπαιζε σημαντικό ρόλο στη νίκη της θυγατρικής ομάδας των Μάβερικς και να πώς ήρθε κι έδεσε αυτό το όνομα (ελέω Texas Legends) και πράγμα θρυλικό εικοσιτετράωρο της Αντετοκουνμπιάδας!

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024