
Τραγωδία στον Εβρο : Εξάχρονο παιδί παρασύρθηκε από ΙΧ
Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν οι γονείς του μικρού θέλησαν να κάνουν στάση και ακινητοποίησαν το όχημά τους στην άκρη του δρόμου.
Τραγικό θάνατο βρήκε εξάχρονο παιδί το μεσημέρι της Κυριακής όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο λίγο έξω από το χωριό Λύρα του Εβρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν οι γονείς θέλησαν να κάνουν στάση και ακινητοποίησαν το όχημά τους στην άκρη του δρόμου.
Το παιδί δεν πρόσεξε και βγήκε στο οδόστρωμα τη στιγμή που περνούσε από το σημείο άλλο ΙΧ., ο οδηγός του οποίου δεν μπόρεσε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να παρασύρει τον 6χρονο και να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Επί τόπου έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το άτυχο αγόρι στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, αλλά το παιδί είχε ήδη υποκύψει.
- Σαν Ντιέγκο: «Θυσίασε τη ζωή του» ο φύλακας του τζαμιού και πατέρας οκτώ παιδιών – Φιλοναζί οι δράστες
- Το B/innovate ανέδειξε τη νέα γενιά καινοτομίας και δημιουργικότητας
- «Spygate»: Γιατί είναι στον «αέρα» ο αγώνας των 300.000.000 – «Φωτιά» στο αγγλικό ποδόσφαιρο!
- Γιατί κρατάμε τα κινητά τηλέφωνα στα συρτάρια – Πάνω από 5,3 δισ. αχρησιμοποίητες συσκευές smartphones
- Ηλεκτρικό πατίνι: Οι αλλαγές που έρχονται και γιατί η ασφάλιση μπαίνει όλο και περισσότερο στη συζήτηση
- Οι Μπέκαμ κάνουν χοντρό ταμείο – Αποκαλύφθηκε η τεράστια περιουσία του Ντέιβιντ και της Βικτόρια


