Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία Μακρή : Φοβάται να γυρίσει στην Ελλάδα η Βικτώρια Καρύδα

Δολοφονία Μακρή : Φοβάται να γυρίσει στην Ελλάδα η Βικτώρια Καρύδα

Να φύγει από την Ευρώπη μαζί με τα παιδιά της και να εγκατασταθεί στην Αυστραλία επιθυμεί η σύζυγος του 46χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, Βικτώρια Καρύδα, η οποία φοβάται για τη ζωή της στην Ελλάδα

Να φύγει από την Ευρώπη μαζί με τα παιδιά της και να εγκατασταθεί στην Αυστραλία επιθυμεί η σύζυγος του 46χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, Βικτώρια Καρύδα, η οποία φοβάται για τη ζωή της στην Ελλάδα.

Όπως ανέφεραν πηγές κοντά στο μοντέλο, φοβάται να επιστρέψει στην Ελλάδα καθώς φοβάται για τη ζωή της μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του άντρα της.

Η μητέρα δύο παιδιών σχεδιάζει να μείνει μόνιμα στην Αυστραλία και να μεγαλώσει τα παιδιά της στην οικία των πεθερικών της σε προάστιο του Σίδνεϊ. «Δεν γυρίζει πίσω στην Ελλάδα με τίποτα. Είδε τον Γιάννη να εκτελείται εκείνη την ημέρα. Έχει τελειώσει με την Ελλάδα», είπε στην Daily Telegraph φίλος της οικογένειας.

«Είδα τον γιο μου να πεθαίνει μπροστά μου»

Ο πατέρας του θύματος, Στέλιος Μακρής, έσπασε τη σιωπή του.

«Είμαι τόσο ταραγμένος. Είδα τον γιο μου να πεθαίνει μπροστά μου. Ξέρεις πώς είναι να θάβεις το ίδιο σου το αίμα; Έχασα δύο παιδιά τώρα. Τα είδα και τα δύο να πεθαίνουν».

Ο Στέλιος Μακρής αναφερόταν στην μικρότερη κόρη του Βίκι, η οποία πέθανε από λευχαιμία πριν 30 χρόνια. Δίπλα της τάφηκε και ο Γιάννης Μακρής στο νεκροταφείο Ρόκγουντ του Σίδνεϊ.

Το βίντεο – ντοκουμέντο

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα σοκαριστικό βίντεο το οποίο έχει καταγράψει τις τελευταίες στιγμές του επιχειρηματία, πριν την εκτέλεσή του στη Βούλα.

Οπως φαίνεται από το βίντεο ο Μακρής πλησιάζει το μικρό αυτοκίνητο ντυμένος σπόρ, με τζιν, ένα μπλουζάκι και αθλητικά παπούτσια. Κρατά στα χέρια του ένα μαύρο τσαντάκι.

Ανοίγει την πόρτα για να μπει στο αυτοκίνητο και φαίνεται να ρίχνει μια ματιά προς την κάμερα ενώ κάτι δείχνει να του αποσπά την προσοχή. Μόλις μπαίνει μέσα και προτού κλείσει την πόρτα εμφανίζεται από δεξιά ο άγνωστος άνδρας με το τζόκεϊ. Πλησιάζει και πυροβολεί το τζάμι τέσσερις φορές.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024