Πρόσωπο με πρόσωπο με το δολοφόνο του ήρθε για κλάσματα του δευτερολέπτου ο 46χρονος επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής τη μοιραία για εκείνον νύχτα. Eνα ακόμη βίντεο – ντοκουμέντο από την εκτέλεσή του στη Βούλα, έρχεται στο φως και αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε ο άτυχος 46χρονος επιχειρηματίας αλλά και ο ψυχρός εκτελεστή του, εκείνα τα πέντε μοιραία δευτερόλεπτα που χρειάστηκαν για να γίνει η δολοφονία.

Οπως φαίνεται από το βίντεο ο Μακρής πλησιάζει το μικρό αυτοκίνητο ντυμένος σπόρ, με τζιν, ένα μπλουζάκι και αθλητικά παπούτσια. Κρατά στα χέρια του ένα μαύρο τσαντάκι. Ανοίγει την πόρτα για να μπει στο αυτοκίνητο και φαίνεται να ρίχνει μια ματιά προς την κάμερα ενώ κάτι δείχνει να του αποσπά την προσοχή. Μόλις μπαίνει μέσα και προτού κλείσει την πόρτα εμφανίζεται από δεξιά ο άγνωστος άνδρας με το τζόκεϊ. Πλησιάζει και πυροβολεί το τζάμι τέσσερις φορές.

 

 

Ο Μακρής βγαίνει παραπατώντας και προσπαθεί να τρέξει αλλά δεν τα καταφέρνει. Ερχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον δολοφόνο του ο οποίος τον προλαβαίνει, του ρίχνει τη χαριστική βολή και εξαφανίζεται.

Ολα γίνονται πέντε λεπτά μετά τις 8 και κρατούν πέντε δευτερόλεπτα. Ο εκτελεστής φαίνεται ότι ξέρει καλά τι κάνει, δείχνει επαγγελματίας ψυχρός. Ο θάνατος του Μακρή είναι ακαριαίος. Από τη στιγμή που δεν είχε ασφάλεια να τον προστατέψει δεν μπορεί να αντιδράσει και όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε ο Σκάι, η ενέδρα στήθηκε καλά και το σχέδιο εκτελέστηκε με απόλυτη ακρίβεια.

Η Αστυνομία ψάχνει μέσα από τα βίντεο να βρει κάποια χαρακτηριστικά του δολοφόνου που θα προδώσουν την ταυτότητά του. Εχει φτιάξει μια λίστα με σκληρούς ποινικούς και εκτελεστές που έχουν αναλάβει συμβόλαια θανάτου στο παρελθόν.

Γράψτε το σχόλιο σας