Πέμπτη 28 Μαϊου 2026
weather-icon 26o
Τα έκανε μαντάρα ο Γιάκοτετ: Εκλεισε τα μάτια σε δύο πεντακάθαρα πέναλτι (vids)

Τα έκανε μαντάρα ο Γιάκοτετ: Εκλεισε τα μάτια σε δύο πεντακάθαρα πέναλτι (vids)

Εκτός τόπου και χρόνου ο Ελβετός ρέφερι, που δεν υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Μακέντα στο 84’ και σε χέρι του Χατζηγιοβάνη στο 85’ – Ξεκάθαρες φάσεις, στις οποίες έκλεισε προκλητικά τα μάτια.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Σε ένα ακόμα παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας ο διαιτητής γίνεται ο αρνητικός πρωταγωνιστής. Ο Αντριέν Γιάκοτετ τα έκανε μαντάρα στο αποψινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Ελβετό ρέφερι να κλείνει τα μάτια σε δύο πεντακάθαρα πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών.

Οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν μεγάλη υπερπροσπάθεια στο φαληρικό γήπεδο, με το Τριφύλλι να παίρνει προβάδισμα στο 61’ με τον Κάτσε και τον Ολυμπιακό να απαντά στο 90+5’ με τον Σισέ, αλλά ο Ελβετός με τα σφυρίγματά του φρόντισε να τινάξει το ματς στον αέρα. Ο Γιάκοτετ στο δεύτερο ημίχρονο δεν έδωσε δύο πεντακάθαρα πέναλτι, σε παραβάσεις των Μακέντα και Χατζηγιοβάννη.

Στο 84’ ο Λάζαρος προσπάθησε να τσιμπήσει την μπάλα, ο Ιταλός έκανε χέρι, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στο ριπλέι, αλλά ο Ελβετός έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ο Χριστοδουλόπουλος είδε τι συνέβη και έτρεξε ουρλιάζοντας στον βοηθό, ο οποίος έβλεπε πιάτο τη φάση, αλλά η απόφαση του ρέφερι δεν άλλαξε. Ο Γιάκοτετ δεν έδωσε μια πεντακάθαρη παράβαση, στην οποία ο παίκτης του Παναθηναϊκού κάνει χέρι.

YouTube thumbnail

Ένα λεπτό αργότερα ο Ελβετός έκλεισε τα μάτια και σε δεύτερο χέρι μέσα στην «πράσινη» περιοχή, αυτή τη φορά σε παράβαση του Χατζηγιοβάνη. Ο νεαρός άσος του Τριφυλλιού προσπάθησε να διώξει με το κεφάλι, η μπάλα βρήκε ξεκάθαρα και στα δύο του χέρια, αλλά και πάλι ο Γιάκοτετ και οι βοηθοί του δεν είδαν και δεν… άκουσαν τίποτα. Δεύτερο πολύ μεγάλο λάθος από τον διαιτητή, που έκλεισε και πάλι τα μάτια.

YouTube thumbnail

Είναι πλέον προφανές ότι και με Ελληνες, αλλά και με ξένους διαιτητές η κατάσταση είναι το ίδιο τραγική. Δεν υπάρχουν πιο πεντακάθαρα πέναλτι. Και στις δύο περιπτώσεις οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν χέρι, αλλά ο Γιάκοτετ σκανδαλωδώς δεν υπέδειξε τις παραβάσεις.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 28 Μαϊου 2026
Cookies