Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκέντρωση, σοβαρότητα και μόνο νίκη

Συγκέντρωση, σοβαρότητα και μόνο νίκη

Με μπακ τους Κίτσιου και Τόσκα και με τους Κάνιας, Μπίσεσβαρ και Πέλκα να επιστρέφουν στην αρχική ενδεκάδα, ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη με πειστική εμφάνιση και τον Λουτσέσκου να ζητάει συγκέντρωση και σοβαρότητα

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα στην Τούμπα (17:15) τον Παναιτωλικό, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν μόνο ένα αποτέλεσμα στο μυαλό τους, αυτό της νίκης. Οι Ασπρόμαυροι, στο σύντομο χρόνο που είχαν για να προετοιμαστούν για την αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου δούλεψαν περισσότερο στο ψυχολογικό τομέα καθώς εκεί εντοπίζεται και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Προπονητής και παίκτες το τελευταίο 48ωρο τα είπαν αρκετές φορές αναλύοντας την ήττα από τη Βίντι. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου που περιμένει να δει από τους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν αντίδραση τους ζήτησε τρία πράγματα. Συγκέντρωση, σοβαρότητα και να αφήσουν πίσω τους το ματς με τη Βίντι, αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι διαδοχικές.

Ο Δικέφαλος θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό με απουσίες. Το γεγονός ότι θα λείπουν ταυτόχρονα ο τιμωρημένος Μάτος και ο τραυματίας Βιεϊρίνια είναι ένα θέμα για τον Λουτσέσκου που είχε μάθει από τους δύο πλάγιους μπακ σε κλειστές άμυνες να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες. Τόσκα και Κίτσιου θα είναι οι παίκτες που θα τους αντικαταστήσουν, ωστόσο, δεν θα είναι τα μοναδικά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα στη Βουδαπέστη. Ο Κάνιας και ο Πέλκας θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα, όπως επίσης και ο Μπίσεσβαρ που πιθανότατα θα πάρει την θέση του Ζαμπά και θα είναι το δίδυμο των εξτρέμ με τον Λημνιό, με σαφή στόχευση να «ταΐζουν» τον Πρίγιοβιτς.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Κίτσιου, αριστερά ο Τόσκα και στο κέντρο της άμυνας οι Βαρέλα και Κρέσπο. Στη μεσαία γραμμή οι Σάκχοφ και Κάνιας που θα πάρει την θέση του Βέρνμπλουμ. Στον άξονα ο Πέλκας, στις πτέρυγες οι Μπίσεσβαρ και Λημνιός και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024