Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εγκλωβισμένοι οδηγοί στον Προμαχώνα - Αποκλεισμένα τα σύνορα με τη Βουλγαρία

Εγκλωβισμένοι οδηγοί στον Προμαχώνα – Αποκλεισμένα τα σύνορα με τη Βουλγαρία

Εγκλωβισμένοι βρίσκονται στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στον Προμαχώνα εκατοντάδες οδηγοί αυτοκινήτων και φορτηγών από το μεσημέρι της Κυριακής

Εγκλωβισμένοι βρίσκονται στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στον Προμαχώνα δεκάδες οδηγοί αυτοκινήτων και φορτηγών από το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο λόγος είναι οι βούλγαροι πολίτες, οι οποίοι πραγματοποιούν διαμαρτυρία κατά των υψηλών τιμών των καυσίμων στη χώρα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πλήθος αυτοκινήτων να παραμένουν από τις 2 το μεσημέρι εγκλωβισμένα, τόσο στην είσοδο, όσο και στην έξοδο προς Βουλγαρία, αδυνατώντας να περάσουν από την άλλη πλευρά.

Σύμφωνα με το voria.gr, πληροφορίες έκαναν λόγο πως πολίτες της Βουλγαρίας θα άνοιγαν το τελωνείο περί τις 6 το απόγευμα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με τις αρχές να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους διαμαρτυρόμενους.

Νωρίτερα σήμερα, Κυριακή, οι πολίτες της Βουλγαρίας απέκλεισαν την κυκλοφορία σε περίπου είκοσι πόλεις και στους κύριους οδικούς άξονες της χώρας, με αποτέλεσμα να γίνεται μετ’ εμποδίων και η κυκλοφορία προς την Ελλάδα.

Στη Σόφια, χίλιοι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν μπροστά από την έδρα της κυβέρνησης, φωνάζοντας «παραίτηση» και «παλιάνθρωποι», ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης μπλοκάροντας την κυκλοφορία σε πολλούς σημαντικούς οδικούς κόμβους.

Συγκρούσεις ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομικούς σημειώθηκαν στο Μπουργκάς, στη Μαύρη Θάλασσα, όπου ουρές δέκα χιλιομέτρων σχηματίσθηκαν στις εισόδους της πόλης που είχαν αποκλειστεί από τα αυτοκίνητα των διαδηλωτών, μετέδωσε ο δημόσιος ραδιοσταθμός BNR.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024