Αμφίβολη μέχρι λίγο πριν τη σέντρα θα είναι η συμμετοχή του Πολ Πογκμπά στο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε Μάντρσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Γάλλος μέσος της Γιουνάιτεντ υπέστη έναν μικροτραυματισμό, πονοκεφαλιάζοντας τον Ζοζέ Μουρίνιο για τη μεγάλη αναμέτρηση με τη μισητή συμπολίτισσα.
Την Παρασκευή ο Πογκμπά δεν προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Εντός των επόμενων ωρών αναμένονται περισσότερες πληροφορίες από την Αγγλία σχετικά με το αν ο 25χρονος μέσος θα μπορέσει τελικά να είναι έτοιμος για τη σπουδαία αναμέτρηση.





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 24.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/paul-n5gFu17iYug-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442