ΠΑΟΚ : Ο Ζαμπά κάνει τη διαφορά, περιμένοντας τους… άλλους
Πλην του Λέο Ζαμπά, κανένας άλλος ποδοσφαιριστής που ήρθε το καλοκαίρι στην Τούμπα δεν έχει καταφέρει να δικαιολογήσει το ψωμάκι του. Από τη μια η διαχείριση του Λουτσέσκου και από την άλλη οι επιλογές που έχουν γίνει στα πρόσωπα δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ έχει τον πιο ακριβό πάγκο σε... απραξία.
Οι δυο συνεχόμενες ήττες από τη Βίντι η ισοπαλία από τον Ατρόμητο σε συνδυασμό με το κακό ποδόσφαιρο, που αποδίδει η ομάδα έχουν μια απογοητεύσει στους φίλους της ομάδας. Από εκεί που όλοι πετούσαν στα σύννεφα και κάνανε όνειρα για την ομάδα που χτίστηκε το καλοκαίρι με το σούπερ ρόστερ, άρχισαν πλέον να αναθεωρούν κάποιες απόψεις τους.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Με κορυφαίους τους Χαϊδεμένος και Μπουζούλα, που σημείωσαν από 14 πόντους έκαστος ο Ολυμπιακός επικράτησε με 72-65 τον Προμηθέα Πατρών και κατέκτησε το 53ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.
Η ΑΕΚ νίκησε τον Πανιώνιο στη Γλυφάδα με 71-57 του Πανιωνίου για την 25η αγωνιστική GBL και σε περίπτωση που οι «κυανέρυθροι» ηττηθούν από τον Άρη, τότε θα υποβιβαστούν στην Α2 ανδρών.